Milloin Yenimahalle Şentepen köysirata avataan?

Yenimahalle Sentepe -köysiradan huoltotyöt ovat alkaneet
Yenimahalle Sentepe -köysiradan huoltotyöt ovat alkaneet

Koronaviruspandemian leviämisen torjumiseksi EGO: n pääosaston toteuttamat julkisen liikenteen palveluissa tehdyt Covid-19-toimenpiteiden puitteissa tehdyt päätökset tehdään ja pannaan täytäntöön kuultuaan kuvernööriä hallintoneuvoston päätösten mukaisesti. Ankaran maakunnan kansanterveyslautakunta.

Köysiradan hallinta aiheuttaa riskin kansalaisille, jotka käyttävät julkista liikennettä koronaviruspandemian aikana, koska jokainen mökki on 4 m² ja siinä on 10 henkilöä (kaksi viiden ihmisen riviä vastakkain); Lisäksi Yenimahalle-Şentepen köysirata oli väliaikaisesti suljettu käytöstä 20. maaliskuuta 21 lähtien, koska jokainen matka saatiin päätökseen 2020 minuutissa ja matkat jatkuivat keskeytyksettä, koska desinfiointiprosessia ei voitu suorittaa matkan välillä.

Näinä päivinä, kun normalisointiprosessi on aloitettu, on tarkoitus avata köysiradamme uudelleen, jos tarvittavat ehdot täyttyvät.

Johtuen siitä, että köysirataoperaatio on ollut suljettuna noin viidentoista kuukauden ajan, linjan avaaminen ilman kovaa huoltoa on hankalaa matkustajien turvallisuuden ja järjestelmän turvallisuuden kannalta. Tästä syystä huolto- ja tarkastustyöt aloitettiin uudelleen.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar