Liman mobilisointi aloitettiin Marmaranmeren raja-alueilla

Liman mobilisointi on alkanut Marmaranmeren raja-alueilla.
Liman mobilisointi on alkanut Marmaranmeren raja-alueilla.

Ympäristö- ja kaupungistumisministeriön 7 maakunnan kuvernöörille ja pormestarille, asiaankuuluville ministeriöille ja kansalaisjärjestöille lähettämän, Marmaranmeren toimintasuunnitelman täytäntöönpanoa koskevan kiertokirjeen jälkeen aloitettiin liman mobilisointi Bursa-rannikolla, kuten kaikki provinssit, joilla on rannikko Marmaranmerelle.

Mukilalla, joka alkoi ilmestyä Marmaranmeren rannalle maaliskuun toisella viikolla ja joka upotti pian koko Marmaran ja värjäsi meren vaaleanruskeaksi, paikallisista taisteluponnisteluista on tähän mennessä tullut alueellinen toimintasuunnitelma. Ympäristö- ja kaupungistumisministeri Murat Kurumin viime sunnuntaina Kocaelissa pitämässä kokouksessa laaditun 7 kohtaisen hätäsuunnitelman jälkeen, johon osallistui seitsemän maakunnan kuvernöörit, pormestarit ja asiaankuuluva laitososasto, aloitettiin samanaikaisesti liman mobilisointi kaikille Marmara rannikolla tänään. Istanbulin ympäristö- ja kaupungistumisministerin Murat Kurumin aloittama Bursa-osa alkoi Gemlikin rannikolla. Bursan kuvernööri Yakup Canbolat, pääkaupungin pormestari Alinur Aktaş, Gemlikin pormestari Mehmet Uğur Sertaslan, AK-puolueen provinssin presidentti Davut Gürkan ja asiaankuuluvat laitoksen johtajat osallistuivat limanpuhdistustapahtumaan.

Marmara on meitä kaikkia

Bursan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Alinur Aktaş muistutti, että Bursalla on 125 km: n päässä Marmaranmerestä Gemlikin, Mudanyan ja Karacabeyn kaupunginosissa, ja sanoi: "Tämä kauneus on Bursan kauneus, tämä kauneus on Turkin kauneus. Ilmaston lämpeneminen, jonka tiedät jo. Meillä on tutkimuksia ilmastonmuutoksesta. Tähän työhön vaikuttaa ja käynnistää monia ulottuvuuksia kotitalousjätteistä lämpöjätteisiin, maatalousjätteisiin ja teollisuusjätteisiin, yhdistämättä kohdetta vain yhteen aineeseen. Tästä ei saa politisoida. Marmaranmeri on arvo meille kaikille. Tässä vaiheessa Istanbul on ehkä yksi niistä kaupungeista, joiden väestö ja laajuus ovat eniten päästöjä. Mutta jokaisella suurella tai pienellä kaupungillamme on velvollisuuksia, jotka kuuluvat meille kaikille. Väitämme, että olemme yksi parhaista maakunnista, joilla on rannikko Marmaranmerelle. Meidän on suoritettava matkoja suhteessa teollisuussektoriin. Meiltä puuttuu ehdottomasti joitain asioita ", hän sanoi.

Ei vain pinnan puhdistus

Presidentti Aktaş korosti, että tehtyä työtä ei pitäisi pitää pelkkänä pintapuhdistuksena, "Olemme aloittaneet siivoustoiminnan tänään. Mutta ei pidä unohtaa tämän liiketoiminnan mittoja, jotka vaikuttavat siihen meren alla. 22 kohtainen hätäsuunnitelma on projekti, joka on suunniteltu paitsi tänään, myös seuraavien 3 vuoden ajan. Haluan kiittää kaikkia herkkyyttä osoittaneita. Meillä kaikilla on samat huolet ja jännitys. Anna Marmaranmeren olla puhdas ja kaunis, jotta kansamme voi uida mukavasti meressä ja kalastaa helposti. Lisäksi meillä on yhteisiä opintoja Bursan teknillisen yliopiston ja Uludagin yliopiston kanssa. Pyrimme käyttämään limaa sekä lannoitteena että estämään sen muodostumista. Älköön Jumala koskaan antako meidän enää kohdata tällaisia ​​ongelmia. Kiitän vilpittömästi ympäristö- ja kaupungistumisministeriä ja hänen tiimejään tästä järjestöstä, joka tapahtui presidenttimme johdolla.

7/24 puhdistus

Bursa kuvernööri Yakup Canbolat sanoi, että he ovat aloittaneet työn, joka puhdistaa Marmaranmeren limasta ja perustuu 7/24. Canbolat sanoi: "Toivomme, että tämä tutkimus palauttaa Marmaran entiseen luonnolliseen tilaansa ja muuttaa sen luonnolliseksi elämään. Olemme tyytyväisiä kaikkien kommentteihin täällä. Odotamme paitsi kuntien ja OIZ: n, myös jokaisen kansalaisen panoksen. Koska tämän pilaantumisen estäminen ei ole vain instituutioiden asia. Se on projekti, joka etenee kaikkien kansalaisten osallistumisella ja tuella kaikilla tasoilla. Tämä on jännittävä projekti. Marmaralle olemme kaikki innoissamme siitä, että Marmara palaa luonnolliseen elämäänsä. Hallituksemme tarjoaa myös kaikenlaista tukea järjestäytyneiltä teollisuusalueilta kuntien hoitoinfrastruktuuriin ja muihin palveluihin. "

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar