Kumlubelin raitiovaunulinja Eskisehirissä aloittaa liikenteen 14. kesäkuuta

Kumlubelin raitiovaunulinja Eskisehirissä otetaan käyttöön kesäkuussa
Kumlubelin raitiovaunulinja Eskisehirissä otetaan käyttöön kesäkuussa

Vähän aikaa sitten käyttöön otetun 75. Yıl-Sultandere-OGÜ-linjan jälkeen Eskişehirin pääkaupunkiseudun kunta aloittaa palvelunsa Kumlubel-radalla maanantaina 14. kesäkuuta klo 14.00.

Pääkaupunkiseudun kunta, joka on tehnyt suuren investoinnin kaupunkiliikenteeseen ja laajentanut raitiovaunulinjoja Emek Mahallesista kaupungin sairaalaan ja sieltä Sultandereen ja 75. Yıl Mahallesi, viimeistelee työnsä Kumlubel-radalla ja ottaa tämän linjan käyttöön . Tarjoten linjaa koskevia tietoja, pääkaupunginjohtaja pormestari Yılmaz Büyükerşen totesi, että tätä linjaa, joka ratkaisee pysyvästi alueen monien kaupunginosien, erityisesti Kumlubelin alueen, asukkaiden kuljetusongelmat, liikennöi reitillä Kumlubel-Opera-Bazaar- Kaupungin sairaala. Büyükerşen sanoi: "Avaamme Kumlubel-linjamme, jonka valmistuminen viivästyi valuuttakurssien, erityisesti pandemian, suuren nousun vuoksi 14. kesäkuuta klo 14.00. Monet Fatihin, Zaferin, Tunalın, Ömerağan ja lähialueiden asukkaat, erityisesti Kumlubelin alue, hyötyvät raitiovaunulinjastamme. Lisäksi, kuten aiemmin mainitsimme, Kumlubel-linjalla on meille keskeinen rooli raitiovaunulla pohjoisiin kaupunginosiin. Tästä syystä olemme erittäin iloisia voidessamme täydentää tämän linjan ja ottaa sen käyttöön. "

Pormestari Büyükerşen totesi, että raitiovaunuverkosto on kasvanut 55 kilometriin linjan avaamisen myötä, että Kumlubel-raitiovaunua voidaan käyttää ilmaiseksi 19. kesäkuuta saakka kansalaisille, jotka nousevat uusista pysäkistä.

ESTRAMin virkamiehet, jotka antoivat tietoja avattavasta uudesta linjasta, totesivat, että nykyinen kaupunginsairaala-ooppera-linja numero 13 jatkaa toimintaa reitillä Kumlubel-ooppera-kaupunginsairaala, joka on linja numero 14 maanantaista kesäkuusta alkaen. 10. päivä. Viranomaiset toimittivat myös yksityiskohtaisia ​​tietoja linjan kansalaisten tiheydestä ja lähtöajoista 14. kesäkuuta alkaen http://www.eskisehir.bel.tr ve http://www.estram.com.tr He totesivat pääsevänsä kautta.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar