Kuinka hakea hengityslainaa? Mitkä pankit tarjoavat hengityslainaa?

Kuinka hakea hengityslainaa, mitkä pankit tarjoavat hengityslainaa?
Kuinka hakea hengityslainaa, mitkä pankit tarjoavat hengityslainaa?

Hengitysluottoa myönnetään keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille), jotka ovat kärsineet eniten koronavirusepidemian aikana. Hengityslainan hakupäivä, joka annetaan Ziraat Bankin, Vakıfbankin, Halkbankin, Türkiye İş Bankasin, Garanti Bankin, Yapı Kredi Bankin, Akbankin, Denizbankin kautta, alkaa tiistaina 1. kesäkuuta 2021. Tässä ovat Nefes-lainojen hakumenettelyt ja yksityiskohdat ...

Hengitysluottopaketin ehdot tuloja menettäneille yrityksille on selkeytetty. Nefes-hyvitykselle, jota koskevat hakemukset vastaanotetaan tiistaina 1. kesäkuuta 2021, myönnetään 6 tuhatta TL, jonka armonaika on 17.5 prosenttia vuodessa ensimmäisten kuuden kuukauden ajan. Takaisinmaksuaika on 200 kuukautta. Keskisuurten yritysten omistajien lainapaketilla on tarkoitus antaa "hengitys" pk-yrityksille, joiden liiketoiminta on pysähtynyt kovan 12-taudinpurkauksen vuoksi.

Milloin hengityslainahakemukset ovat?

Valtiovarainministeriön lausunnon mukaan Nefes-lainaa koskevat hakemukset vastaanotetaan tiistaina 1. kesäkuuta 2021. Hakemusten viimeisestä päivästä ei ole tietoa. Yritykset voivat hakea pankkipisteistä jäsenetodistusta, jonka ne saavat kammioista ja hyödykepörsseistä, joihin ne kuuluvat.

Nefes-luottopaketti toteutetaan yhteistyössä Turkin kamariliiton ja hyödykepörssin (TOBB) ja luottotakuurahaston (KGF) kanssa kymmenen pankin osallistuessa valtiovarainministeriön johdolla. Kampanjasta odotetaan hyötyvän 10 135 yritystä.

Mitkä ovat hengityslainan hakuoikeudet?

Yritykset voivat hakea pankkipisteistä jäsenetodistuksen, jonka ne saavat kammioista ja hyödykepörsseistä, joihin ne kuuluvat. Nefes-luottopaketti toteutetaan yhteistyössä Turkin kamarien ja hyödykkeiden pörssin liiton (TOBB) ja luottotakuurahaston (KGF) kanssa, johon osallistuu 10 pankkia valtiovarainministeriön johdolla. Nefes-luottopaketin avulla käyttöpääomarahoitusta tarjotaan jäsenille, joiden vuotuinen liikevaihto on alle 10 miljoonaa TL ja joiden vuotuinen liikevaihto on 2020% alempi kuin vuonna 2019, sekä kauppakamareissa, merenkulkulaitoksissa rekisteröityneille jäsenille kauppa, teollisuus, kauppa ja teollisuus tai hyödykepörssi.

Kuka voi hakea hengityslainaa?

Nefes Creditin avulla käyttöpääomarahoitusta tarjotaan jäsenille, joiden vuotuinen liikevaihto on alle 10 miljoonaa TL ja joiden vuotuinen liikevaihto on 2020% alempi kuin vuonna 2019 ja jotka on rekisteröity kauppakamareissa, meriliikenteessä, teollisuudessa , kauppa ja teollisuus tai hyödykepörssi.

Pk-yritykset, joiden liikevaihto on enintään miljoona liiraa vuonna 2020, voivat käyttää enintään 1 tuhatta liiraa, ja pk-yritykset, joiden liikevaihto on 50-1 miljoonaa liiraa, voivat käyttää enintään 10 tuhatta liiraa. TOBB ja kamaripörssit osallistuvat myös hankkeeseen arvioimalla resurssejaan näissä pankeissa.

Hengityslainoja myöntävät pankit 2021

Nefes-lainahakemuksessa, joka tarjoaa yrityksille 6 kuukauden lisäajan, lainan takaisinmaksut suoritetaan 12 yhtä suuressa erässä. Mainitussa hakemuksessa tarjotaan valtiovarainministeriön takaama KGF-takaus, jonka koroksi on määritetty 17,5 prosenttia vuodessa.

Nefes-lainaan osallistuvien pankkien luettelo, jonka hakemukset hyväksytään tiistaina 1. kesäkuuta 2021, on seuraava:

  • Ziraat Bank
  • Vakifbank
  • Halkbank
  • Turkki Business Bank
  • Garanti Bank
  • Yapı Kredi Bank
  • Akbank
  • Denizbank
  • Ziraatin osallistumispankki
  • Säätiön osallistumispankki

Kuinka hakea hengityslainaa?

Yritykset, joiden liikevaihto on alle 10 miljoonaa liiraa ja menetys 2020 prosenttia vuoden 2019 liikevaihdosta vuoteen 25 verrattuna, voivat hakea pankkipisteistä Nefes-lainaa jäsenetodistuksella, jonka ne saavat jaostoista ja pörsseistä, joihin he ovat kuuluvia 1. kesäkuuta 2021 alkaen. Yritykset, jotka haluavat hyötyä lainasta, voivat myös hankkia jäsenyystodistuksen sähköisenä asiakirjana verkossa TOBB: n tai kamarapörssin järjestelmistä käymättä kammioihin.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar