Korkeimman oikeuden puheenjohtajakausi värvää 212 virkamiestä

korkeimman oikeuden puheenjohtajakausi värvää virkamiehiä
korkeimman oikeuden puheenjohtajakausi värvää virkamiehiä

Voidakseen työskennellä kassaatiotuomioistuimen puheenjohtajavaltiossa, sopimussuhteisen henkilöstön palvelukseen ottamista koskevien periaatteiden liite 657, joka pantiin täytäntöön ministerineuvoston 4 päivätyllä päätöksellä ja jonka nojalla 06.06.1978 henkilöstöä rekrytoidaan alla olevassa taulukossa määriteltyihin sopimussuhteisiin KPSS: n vuoden 7 pisteiden perusteella korkeimpien oikeuksien puheenjohtajan järjestämien hakemusten sekä suullisten tai suullisten tenttien tulosten perusteella.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

HAKEMUSLOMAKE, SIJAINTI JA AIKA

a) Hakijoiden on jätettävä hakemuksensa sähköisen hakemuksen avulla kirjautumalla sähköisen hallinnon järjestelmään verkkosivuston (turkiye.gov.tr/yargitay -is-basvurusu) kautta 07.06.2021 - 11.06.2021 klo 17.00. Hakemuksia ei hyväksytä. .

b) Hakijoiden on suoritettava hakemus loppuun lataamalla vaaditut asiakirjat järjestelmään kokonaan ja yksi kerrallaan. Ehdokkaat ovat vastuussa ladattujen asiakirjojen epätarkkuuksista ja puuttuvista asiakirjoista.

c) Hakuprosessin päätyttyä hakijoiden on tarkistettava, että heidän hakemuksensa on täytetty "Omat sovellukset" -näytössä. Mitään sovellusta, joka ei näytä "Sovellus valmis" -näyttöä Omat sovellukset -ruudussa, ei oteta huomioon.

SOVELLUKSEN EHDOT

a) Lain nro 657 48 §: ssä määriteltyjen yleisten ehtojen täyttäminen

b) Täyttää 18 vuoden ikä hakemuksen tekopäivästä alkaen

c) olla saamatta mielisairautta, joka voi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti,

d) ei saa vanhuus- tai vanhuuseläkettä sosiaaliturvalaitokselta,

e) Hakijoiden, jotka hakevat virkailijan, analyytikon, ohjelmoijan, teknikon, teknikon, kameramiehen tehtäviin, ei pitäisi olla täyttäneet 11.06.2021 vuoden ikää 35 eli viimeisenä hakupäivänä. (Ne, jotka ovat syntyneet 11.06.1986 ja myöhemmin, voivat hakea.)

f) olla alle 11.06.2021-vuotias 30, viimeinen hakemispäivä hakijoille, jotka hakevat suojelu- ja vartijavirkaa. (Ne, joiden syntymäaika on 11.06.1991 tai uudempi, voivat hakea.)

g) On pitänyt suorittaa KPSS (B-ryhmä) -tentti vuonna 2020 ja saada vähintään 3 pistettä KPSSP93-pistetyypistä perustutkinnon suorittaneille, KPSSP94-pistetyypistä liitännäistutkinnon suorittaneille ja KPSSP60-pistetyypille keskiasteen tutkinnon suorittaneille. Vähintään 70 pistettä vaaditaan rekisterinpitäjän, vartijan ja vartijan tehtävistä.

h) olla positiivinen turvallisuustutkinnan ja arkistotutkimuksen tuloksena,

i) Työskennellessään julkisissa laitoksissa ja järjestöissä virkamiesten lain nro 657 4 / B XNUMX §: n B momentin mukaisesti, yksikään toimielin ei ole irtisanonut sopimusta viimeisen vuoden aikana, koska se on toiminut lain vastaisesti palvelusopimus,

j) Sopimuskauden aikana, joka on määritelty ministerineuvoston päätöksellä 06.06.1978 ja numeroitu 7/15754
Poikkeuksia lukuun ottamatta ne, jotka ovat yksipuolisesti irtisanoneet sopimuksen, voivat avata uudelleen ennen vuotta irtisanomispäivästä
Heitä ei voida käyttää työsuhteessa.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar