İzmirin metrovaunujen varastotilojen tarjouskilpailun tulos

Izmir-metrovaunujen varastotiloja koskevan tarjouskilpailun seurauksena
Izmir-metrovaunujen varastotiloja koskevan tarjouskilpailun seurauksena

Kun otetaan huomioon, että metrovaunujen määrä kasvaa Fahrettin Altay-Narlıdere -metrolinjan käyttöönoton yhteydessä, İzmirin pääkaupunkiseudun kunta järjesti "tarjouskilpailun ajoneuvojen varastointi- ja huoltotilojen rakentamiseksi". Seitsemän yritystä jätti tarjouksen Narlıdereen ja Halkapınariin rakennettavista tiloista.

Fahrettin Altay-Narlıdere -metrolinjan rakentamisen jatkaminen matkalla rautatiejärjestelmien osuuden lisäämiseksi julkisessa liikenteessä; İzmirin pääkaupunkikunta, joka sai myös tarjouksen Üçyol-Buca -metrolinjan rakentamisesta, teki tarjouksen ajoneuvojen varastointiin ja huoltotiloihin, koska metrovaunujen määrä kasvaisi.

Barankaya-, Dido-Ray-, Ermit Mühendislik-, Gülermak-, Kolin İnşaat-, Neoray İnşaat- ja Yapı Merkezi -yritykset tekivät tarjouksia Narlıdereen ja Halkapınariin rakennettavista tiloista. Izmirin pääkaupunkiseudun rautatieosastolle perustettu tarjouskilpailu arvioi tarjouksia, jotka vaihtelevat 595 miljoonasta 939 miljoonaan TL. Narlıderen laitoksen varastokapasiteetti on 140 vaunua ja Halkapınarin laitoksen varastointikapasiteetti on 115 vaunua.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar