Istanbulin yliopiston Cerrahpaşan rehtori värvää 55 vakituista työntekijää

Istanbulin yliopiston kirurgien osasto
Istanbulin yliopiston kirurgien osasto

Istanbulin yliopiston Cerrahpaşan hakemusten jättöpäivä on 19. kesäkuuta 2021, siivoushenkilöstö, rekrytoidaan 55 työntekijää.

Istanbulin yliopiston Cerrahpaşan rehtorista:

JATKUVA TYÖNTEKIJÖIDEN PALVELUILMOITUS

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Pyyntöjä hakevien ehdokkaiden huomioihin

A-Yleiset näkökohdat

1) Hakijat, jotka täyttävät pyynnön vaatimukset, voidaan lähettää İŞKURin maakunnan osastoista, palvelukeskuksista, palvelupisteistä tai https://esube.iskur.gov.tr He voivat hakea Internet-osoitteen kautta kirjautumalla sisään työnhakulinkkiin TR-tunnistenumerollaan ja salasanallaan. Kun hakemusten jättöpäivä on lomalla, hakemukset päättyvät seuraavana ensimmäisenä työpäivänä.

2) Vain yksi hakemus hyväksytään sen työnhakijan mieltymyksen mukaan, jonka hakupäivät ovat päällekkäisiä ja jotka täyttävät saman julkisen laitoksen ja organisaation useamman kuin yhden työvoiman kysynnän.

3) Työntekijähakemuksia hakevat ensisijaiset ehdokkaat valitsevat luettelon, jota he käyttävät, merkitsemällä heidät hakemuksen aikana. Luettelomuutospyyntöjä ei hyväksytä, kun hakuaika on päättynyt.

4) Lopulliset luettelot, jotka luodaan tavalla, joka ei ylitä nelinkertaista avoimien työpaikkojen lukumäärää ja viisi kertaa avoimien työpaikkojen määrä ammatissa, alkaen työnhakijoiden piste-etuista, jotka hakevat työntekijöiden vaatimuksia KPSS ja vanhimmat päivätyt asiakirjat prioriteettikandidaateille prioriteettidokumenttien päivämäärien mukaan. Lähetetään pyynnön esittäville julkisille laitoksille ja organisaatioille.

5) Kaikki arpajaisten pyyntöihin hakevat työnhakijat ja prioriteetit lähetetään arpoja pyytäville julkisille laitoksille ja järjestöille.

6) Luonnollisissa työvoimavaatimuksissa, joissa rekrytoitavat työntekijät määritetään vain notaarin piirustuksella, todellinen ehdokkaiden lukumäärä yhtä paljon kuin avoimien työpaikkojen määrä ja tarvittava määrä ehdokkaita määritetään suoraan työn tuloksena. arpajaiset kaikkien hakijoiden keskuudessa, jotka täyttävät kysyntäehdot, prioriteetit mukaan lukien.

7) ehdokkaat, jotka tulivat luetteloihin hakemalla työntekijän pyyntöjä siitä, täyttävätkö he vaatimukset; koulutustaso, kokemus, ensisijainen asema, ammatillinen asiakirja, vieraan kielen vaatimus jne. He toimittavat asiakirjansa pyynnön esittäneelle julkiselle laitokselle ja organisaatiolle. Asiakirjojen toimittamisen päivämäärä ja paikka ilmoitetaan ehdokkaille työilmoituksessa tai julkisten laitosten ja organisaatioiden verkkosivuilla. Ne, jotka eivät pysty dokumentoimaan tilannettaan tai antamaan vääriä lausuntoja, poistetaan luetteloista, ja muut luettelossa olevat henkilöt voidaan sisällyttää heidän tilalleen.

8) Kokeen päivämäärä, aika ja paikka sekä kokeeseen oikeutetut hakijat ilmoitetaan työntekijöitä rekrytoivan julkisen laitoksen ja organisaation verkkosivustolla. Tämä ilmoitus hyväksytään ilmoitukseksi, eikä erillistä ilmoitusta tehdä ehdokkaiden osoitteeseen postitse.

9) Ensisijaisilla on niitä, jotka eivät vastaa hakemaansa pysyvään tai tilapäiseen työvoiman kysyntään ylivoimaisia ​​esteitä lukuun ottamatta, eivät osallistu tenttiin, kieltäytyvät työstä tai heidät asetetaan työhön pysyvä työntekijä julkisella sektorilla, vaikka työnantaja on kutsunut heidät.

10) Julkisten laitosten ja organisaatioiden työntekijöiden vaatimuksiin tehdyissä hakemuksissa otetaan huomioon osoitepohjaiseen väestörekisterijärjestelmään rekisteröityjen henkilöiden ensimmäinen siirtymäosoite. Piirin, maakunnan tai alueiden tasolla julkaistujen työntekijöiden vaatimusten hakuaikana hakijoiden hakemuksia, jotka muuttavat asuinpaikkansa paikkaan, jossa kysyntä tyydytetään, ei hyväksytä. Asuinpaikan muutoksen osalta väestöosastoon ilmoittautumispäivä otetaan perustaksi osoitepohjaisessa väestörekisterijärjestelmässä tehdyssä kyselyssä. Jos hakijat, jotka muuttavat asuinpaikkaansa hakemuksen täyttämispaikassa, toimittavat väestöosastolta saatavan osoitetietoraportin laitosyksikölle hakuaikana, hakemus työvoimahakemuksesta tehdään.

11) İŞKUR: n ja sitä pyytäneiden julkisten laitosten ja järjestöjen oikeus ryhtyä oikeustoimiin vääriä asiakirjoja tai lausuntoja tekevien hakemuksen mitätöimiseksi ja työsuhteen peruuttamiseksi pidätetään.

HENKILÖSTÖN PUHDISTAMISELLE TARVITTAVAT OMINAISUUDET (55 HENKILÖTÄ)

1 - VÄHIMMÄISEN YHTEISKOULUTUS (YLIOPISTO JA VASTAAVA)

2 - EI YLI 30 VUOTTA

3 - TYÖSKENTELY VAIHTOA VIRALLA LOMAPÄIVIIN, VIIKKO- LOPPUJEN JA MUIDEN PÄIVIEN YLIOPISTON TERVEYSKÄYTÄNNÖN, TUTKIMUSKESKUSTEN JA INTENSIIVISEN HOITOYKSIKÖIDEN SISÄ- JA ULKOPUOLEN PUHDISTUKSESSA.

HISTORIA JA PAIKKA

1. Luettelo notaarin arvontaan osallistuvista nimetään pidettäväksi tiistaina 22 (http://istanbulc.edu.tr s http://personel.istanbulc.edu.tr) julkaistaan ​​verkkosivuston ILMOITUKSET-osiossa.

2. Arpojen arvonta notaarin läsnä ollessa pidetään torstaina 24 klo 06 Istanbulin yliopiston Cerrahpaşa Avcılar -kampuksen lukusalissa (Üniversite Mah. Bağlarici Cad. Nro: 2021 Avcılar- Istanbul).

3. Luettelo päämiehistä ja varajäsenistä, joilla on oikeus osallistua haastattelutenttiin notaarin arvonnan seurauksena, julkaistaan ​​yliopistomme verkkosivuston ILMOITUKSET-osiossa (istanbulc.edu.tr ja staff.istanbulc.edu). tr). Tämä ilmoitus hyväksytään ilmoitukseksi, eikä asiasta kiinnostuneiden osapuolille osoiteta erillistä ilmoitusta postitse.

SUULLINEN KOKEEN MENETTELYT

1. Asianomaisen notaarin piirustuksen tuloksena lähettämiä luetteloita, suullisen kokeen paikkaa ja päivämäärää voi seurata yliopistomme yrityssivustolla (istanbulc.edu.tr andpersonel.istanbulc.edu.tr) eikä kirjallisesti ilmoitus tehdään.

2. Koelautakunta määrittää riittävän määrän korvaavia ehdokkaita yhtä suureksi kuin avoimien työntekijöiden määrä. Ne, jotka eivät aloita työtä, ja ne, jotka lähtevät 60 päivän sisällä, korvataan varallaololuettelon ensimmäiseltä riviltä.

3. Pää- ja varajäsenet ilmoitetaan yliopiston verkkosivustolla (istanbulc.edu.tr andpersonel.istanbulc.edu.tr).

4. Jos käytännön tentti vaaditaan, tenttilautakunta määrittää periaatteet ja menettelyt.

KÄYTTÖÖNOTTO MENETTELYT

Ehdokkaat, joilla on oikeus aloittaa tehtävässä, aloittavat tehtävänsä päivänä, joka määritetään valtuutetun valvojan menettelyjen hyväksymisen seurauksena. Vääriä asiakirjoja toimittavien tai lausuntoja tekevien henkilöiden hakemukset katsotaan pätemättömiksi.

ASIAKIRJAT, JOTKA EHDOTTAVAT EHDOKKEIDEN HAKEMISEKSI HENKILÖSTÖNÄ

1. Henkilökortin alkuperäiskappale ja valokopio

2. 2 passikuvia.

3. Oikeudellinen asiakirja

4. Asiakirja, josta käy ilmi, ettei hän ole saanut SSI: ltä vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä.

5. Sotilaallinen asema -asiakirja (sähköisen hallinnon tulosteet hyväksytään)

6. Tutkintotodistuksen alkuperäiskappale ja valokopio

7. Terveysraportti (hyväksynyt 5 lääkäriä, 1 lääkäri, jolla on psykiatri)

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar