Ne, jotka voivat suorittaa IMM-palomieskoe-ilmoituksen

Ne, jotka voivat osallistua palomieskokeeseen, on ilmoitettu
Ne, jotka voivat osallistua palomieskokeeseen, on ilmoitettu

IMM vastaanotti alustavat hakemukset 657 palomiehen palvelukseen ottamiseksi virkamiesten lain nro 541 mukaisesti. Kirjallinen tentti pidetään torstaina 10. kesäkuuta 2021 ja käytännön koe 11/6 / 2021-16 / 7/2021.

IMM vastaanotti alustavat hakemukset 657 palomiehen palvelukseen ottamiseksi virkamiesten lain nro 541 mukaisesti. Kirjallisen kokeen pitää torstaina 10. kesäkuuta 2021 Dr. Arkkitehti Kadir TOPBAŞ -näyttely- ja taidekeskus; Harjoitustentti pidetään 11.-6.-2021 Poliisilaitoksen Zeytinburnun kampuksella (vastapäätä Yenikapı-Atatürkin lentoaseman metrolinjaa Zeytinburnu -asemaa). https://www.turkiye.gov.tr/  Vastaanotettu ennakkohakemus sähköisesti osoitteeseen. Tenttiin haki 18 tuhatta 934 henkilöä. Todettiin, että ehdoilla oli 7379 XNUMX ehdokasta.

Vuoden 657 KPSS-pistemäärän mukaan hakijoille, jotka ovat hakeneet sähköisesti 48 - 25 välisenä aikana, virkamieslain 5 §: n ensimmäisen alakohdan A alakohdassa määriteltyjen erityisehtojen mukaisesti. Nro 2021. ja tenttiilmoituksessa. Sijoitus (koulutustason mukaan) tehtiin 1 kertaa ilmoitettu henkilöstö.

2682 ranking-ehdokasta viedään kirjalliseen kokeeseen 10 ja sovellettu tentti pidetään työpäivinä 6 - 2021.

Tässä yhteydessä kirjalliseen kokeeseen kutsuttujen ehdokkaiden luettelo (luettelo tenttiin kelpaavista ehdokkaista) Klikkaa tästä.

Tentti pidetään kahdessa vaiheessa, kirjallisena (monivalintatestimenetelmänä) ja sovellettuna.

Kirjallinen tentti pidetään 10 Yenikapı -tapahtuma-alueen osoitteessa Cerrahpaşa Mahallesi Kennedy Caddesi No: 6 Fatih Istanbul, klo 2021–10.30, Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta Dr. Se pidetään Arkkitehti Kadir TOPBAŞ -näyttely- ja taidekeskuksessa.

Palokunnan henkilökunnan käytännön koe pidetään 11.-6.-2021 poliisilaitoksen Zeytinburnun kampuksella (vastapäätä Yenikapı-Atatürkin lentokentän metrolinjaa Zeytinburnu -asemaa). Harjoitustenttiradalle Klikkaa tästä.

Ehdokkaat, jotka ovat oikeutettuja suorittamaan kirjallisen ja hakutentin maailmasta kärsivän koronavirusepidemian takia, saavat tenttinsä asiakirjat sähköisen hallinnon kautta.

Päästä kokeen hakulomakkeeseen Osoita.

Ehdokkaat, jotka suorittavat käytännön kokeen vähintään 30 minuuttia ennen kokeen alkamisaikaa, koska pituus / paino mitataan ennen tenttiä, https://www.turkiye.gov.tr/ Heidän on oltava läsnä yhdessä sähköisesti saamansa hakulomakkeen kanssa osoitteessa.

Kokeen suorittamiseen oikeutettujen ehdokkaiden harkitsemat asiat

  • Ehdokkaat tutkivat tarkkaan ilmoituksen kirjallisesta tentistä. Päästä koeilmoitukseen Osoita.
  • Tentin suorittamiseksi hakijalla on oltava TUTKINTOKIRJA ja alkuperäinen henkilökortti tai Turkin henkilökortti tai passi, jonka voimassaolo ei ole päättynyt.
  • Ehdokkaita, joilla ei ole tenttiosoiteasiakirjaa, ei oteta tenttiin.
  • Koetta suoritettaessa sinulla on oltava mukanasi henkilökortti, johon on kirjoitettu Turkin tasavallan henkilötunnus, tai Turkin tasavallan henkilökortti tai voimassa oleva passi tai TRNC-henkilökortti. Henkilökortissa on oltava painettu kylmä leima, nykyinen valokuva, jonka avulla tutkinnon suorittaneet voivat helposti tunnistaa ehdokkaan (Huomaa, että jos tutkinnon vastaanottajilla on vaikeuksia tunnistaa sinut valokuvastasi tenttipäivänä, on oltava turkkilainen Henkilötunnus) ja passin on oltava voimassa tenttipäivästä alkaen. Henkilökortteja ja passeja, joiden voimassaolo on vanhentunut, ei hyväksytä, ellei niillä ole kylmää leimaa tai ajantasaista valokuvaa, jonka avulla tutkinnon suorittaneet voivat helposti tunnistaa ehdokkaan, tai turkkilaista henkilötunnusta (turkkilaista henkilötunnusta) ei saa kirjoittaa tai lisätä myöhemmin käsin tai kirjoituskoneella). Henkilökortissa on oltava valokuva. Ehdokkaita, joilla ei ole valokuvaa henkilötodistuksessaan, ei oteta tenttiin. Ehdokasta, jolla ei ole näitä asiakirjoja kokonaisuudessaan, ei viedä tenttiin tekosyydestään huolimatta. Turkkilaista henkilökorttia hankittaessa sisäasiainministeriön väestö- ja kansalaisuusasioiden pääosaston myöntämä "väliaikaisen henkilöllisyystodistuksen" alkuperäiskappale valokuvalla, allekirjoitetulla sinetöidyllä / viivakoodiviivakoodikoodilla on voimassa. uudet henkilötodistukset on vastaanotettu, hyväksytään voimassa olevaksi henkilöllisyystodistukseksi. Paitsi ne; ajokortti, ammattikortit jne. kaikkia muita asiakirjoja ei hyväksytä päteväksi henkilötodistukseksi kokeen suorittamiseen.
  • Muista mennä katsomaan rakennusta, jossa suoritat kokeen, vähintään päivää ennen tenttipäivää vahvistamaan osoitetiedot. Kirjallisen tenttikeskuksen sijainnin tarkasteleminen Klikkaa tästä. Voit nähdä käytännön tenttikeskuksen sijainnin Klikkaa tästä.
  • On välttämätöntä olla läsnä rakennuksen ovella, jossa tentti suoritetaan 45 minuuttia ennen tenttiaikaa, jotta henkilöllisyystarkastukset, ruumiinhaku ja sijoittaminen saliin ajoissa suoritetaan.
  • Ehdokkaat eivät saa kuljettaa matkapuhelimia, ääni- ja videonauhureita tai vastaavia elektronisia esineitä tenttikeskuksen sisäänkäynnin luona.
  • Koska lyijykynän, pyyhekumin, teroittajan, lautasliinan ja läpinäkyvän muovipullon vettä toimittaa laitoksemme; Työkaluja, laitteita, juomia ja ruokaa ei tuota rakennukseen, jossa suoritat kokeen.
  • Kun olet suorittanut kokeen, lähetä vastauslomake ja kysymyslehti (sivuineen) hoitajille. Se ei jää jonoon.
  • Koska rekrytointiprosessin muut vaiheet riippuvat suoritettavasta tentistä ja sen tuloksista, ei voida hyväksyä tekosyytä olla tekemättä tenttiä. Ehdokkaiden, joilla on oikeus suorittaa tentti, mutta jotka eivät suorita tenttiä ilmoitettuna tenttipäivänä, katsotaan menettäneen oikeutensa suorittaa tentti.
Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar