Eti Madenin operaatioiden pääosasto rekrytoi yhden entisen tuomitun työntekijän

Eti Madenin operaatioiden pääosasto rekrytoi yhden entisen tuomitun työntekijän
lihakaivosyritysten pääosasto

Eti Maden Yritysten pääosasto on nimitetty Kırka Boronin operatiiviseen pääosastoon (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) julkisten laitosten ja organisaatioiden työntekijöiden rekrytointiin sen varmistamiseksi, että lukion vähimmäiskoulutustaso ja vastaavan korkeakoulun tutkinto, ylemmän koulutustason lukio ja Vastaava korkeakoulututkinnon suorittaneiden entinen vanki / TMY 1: n vakituinen työntekijä voi olla työtön. Sovellettavista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen säännösten mukaisesti Turkin työvoimaviraston pääosastolta, Eskişehirin maakunnan osastolta, on pyydetty työvoimapyyntö työvoimatoimistosta, ja edellä mainittua pyyntöä on pyydetty julkaisemaan 21.06.2021.

Turkin työvoimatoimiston pääosasto, Eskişehirin maakunnan työ- ja työvoimavirasto, julkaisee edellä mainitun työilmoituksen Turkin työvoimatoimiston iskur.gov.tr ​​-sivustolla 21.06.2021, ja tarjoajien tulee noudattaa ilmoitusta kysymys.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar