Erikoistuotteet meriteollisuuden harmonisten ajankohtaisten ongelmien ratkaisemiseksi

meriteollisuus
Erikoistuotteet meriteollisuuden harmonisten ajankohtaisten ongelmien ratkaisemiseksi

Elektra Elektronik tekee eron merenkulkualalla passiivisilla ja aktiivisilla harmonisilla suodatintuotteillaan sekä eristysmuuntajillaan.

Turkin elektroniikkateollisuuden johtava tuotemerkki Elektra Elektronik tarjoaa meriteollisuudelle maailmanlaajuisesti korkeaa lisäarvoa eristysmuuntajillaan sekä passiivisilla ja aktiivisilla harmonisilla suodatintuotteillaan. Elektra Elektronikin tutkimus- ja kehityspäällikkö toteaa, että ne eliminoivat virran ja jännitteen pilaantumisen monilla eri alueilla, joihin vaihtelevat energiakuormitukset vaikuttavat voimakkaasti. Tutku Büyükdeğirmenci; Hän sanoi, että näiden tuotteiden tarve on lisääntynyt Norjassa, Kiinassa, Kroatiassa ja Italiassa sekä maassamme. Büyükdeğirmenci totesi, että he suorittavat uuden sukupolven elektroniikkatuotteiden suunnittelun, suunnittelun ja tuotannon yhdessä yrityksen asiantuntijainsinöörien kanssa, ja korosti, että he tekivät eron merenkulkualalla ratkaisuillaan, jotka tarjoavat korkean tehokkuuden ja suorituskyvyn kolmitasoisuudellaan. invertterin topologia ja resonanssisuojaus.

Elektra Elektronik vie energianlaadun muuntajia ja elektroniikkatuotteita Turkista 6 maahan 60 mantereella. Eristysmuuntajan, passiivisen harmonisen suodattimen ja aktiivisten harmonisten suodattimien avulla se tarjoaa ratkaisuja merenkulkualalle ja monille muille aloille. Korostaen, että he suorittavat Turkin ensimmäisen ja ainoan paikallisesti tuotetun aktiivisen harmonisen suodattimen DynamiX: n suunnittelun, suunnittelun ja tuotannon, Elektra Elektronikin tutkimus- ja kehityspäällikkö Dr. Tutku Büyükdeğirmenci selitti, että tällä tavoin ne estivät harmonisten virtojen aiheuttamat ongelmat aluksilla.

DynamiX-aktiiviset harmoniset suodattimet lopettavat virran ja jännitteen pilaantumisen

Todetaan, että DynamiX: n avulla ne auttavat estämään aluksen energiajärjestelmää altistumasta harmonisten virtojen aiheuttamille harmonisille jännitteille, erityisesti suodattamalla harmonisia tuottavia kuormia. Tutku Büyükdeğirmenci sanoi: "Harmonisten virtojen vetävät kuormat voivat aiheuttaa harmonisia jännitteitä näiden generaattoriyksiköiden sisäisistä impedansseista, aiheuttaen resonansseja laivalla olevaan energiajärjestelmään sekä tulipalon ja virran katkeamisen vaaraa. Merenkulkualalle sovelletaan DVN: n julkaisemia standardeja tällaisten häiriöiden välttämiseksi. Nämä standardit edellyttävät, että kiskojännitteen harmoninen kokonaisarvo ei saa ylittää 8 prosenttia ja 5 prosenttia kutakin yliaaltoa kohden erikseen aluksen huonoimmissa harmonisissa kuormitusolosuhteissa. Muuten seurauksena voi olla kaapeleiden ja kiskojen ylikuumeneminen, eristemateriaalien sulaminen, oikosulku ja sähkökatkos. Toisaalta estämme kaikki nämä ongelmat DynamiX: n kanssa. Tällä tavoin varmistamme, että aluksella oleva sähköjärjestelmä on DNV-standardien mukainen vähentämällä jännitteen harmonisia yliaaltoja. " antoi lausunnon.

Kehittyneiden maiden voimakas kysyntä merenkulkualalla

Innovaatioiden edelläkävijä Elektra Elektronik erottuu merenkulun kilpailijoistaan ​​resonanssisuojatuilla tuotteilla ja kolmitasoisella taajuusmuuttajan topologialla, joka tarjoaa korkean tehokkuuden ja suorituskyvyn. DynamiX-aktiivisilla harmonisilla suodattimilla on suuri kysyntä maassamme sekä maissa, kuten Norjassa, Kiinassa, Kroatiassa ja Italiassa, joissa telakat ja laivanrakennus kehittyvät teollisuutena.

Büyükdeğirmenci totesi, että aktiivisen harmonisen suodattimen mitoittamisen suorittamiseksi meriteollisuudessa aluksen energiajärjestelmää on analysoitava erittäin hyvin, ja sanoi: "Tässä vaiheessa on erittäin tärkeää tehdä oikeat laskelmat, kuten energiajärjestelmän vakaus, oikosulku virta ja järjestelmän impedanssi. Aktiivisen harmonisen suodattimen teho ja tapa, jolla sitä käytetään mihin pisteeseen, paljastuu näiden analyysien tuloksena. Siksi on välttämätöntä työskennellä sellaisten yritysten kanssa, jotka pystyvät analysoimaan aluksen energiajärjestelmää hyvin, tekemään sopivan AHF-mitoituksen ja tarjoamaan suunnittelupalveluja. hän sanoi.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar