Ensimmäiset naisvalvojat alkoivat työskennellä Istanbul Metroksessa

Ensimmäiset naisasemanvalvojat Istanbulin metroissa alkoivat toimia
Ensimmäiset naisasemanvalvojat Istanbulin metroissa alkoivat toimia

Uudet asemanvalvojat, jotka suorittivat koulutuksensa IMM: n tytäryhtiössä METRO ISTANBULissa, alkoivat työskennellä. Asemanvalvojien joukossa on ensimmäistä kertaa yrityksen 33 vuoden historiassa 13 naista.

Turkin suurin kaupunkien rautatiejärjestelmän operaattori Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) jatkaa kasvuaan ja luo työpaikkoja uusilla linjoillaan pandemiasta huolimatta. 5 asemanvalvojaa, jotka ovat suorittaneet koulutuksensa, alkoivat työskennellä yrityksessä, joka työllistää yhteensä noin 30 tuhatta ihmistä, mukaan lukien turvallisuus- ja siivoushenkilöstö.

İBB: n tytäryhtiön METRO ISTANBULin toimitusjohtaja Özgür Soy totesi, että 2 30: stä valvojasta, jotka alkoivat työskennellä kahden kuukauden teknisen ja teoreettisen koulutuksen jälkeen, valittiin ensimmäistä kertaa naisista, ja sanoi: "Ensimmäinen yrityksemme 13- vuoden historia. 33 naispuolista ystäväämme, jotka menestyivät koulutuksissa ja kokeissa, alkoi työskennellä aseman valvojina. Asemavalvojia on yhteensä 13 ja heistä 268 on miehiä. Koska rautatiejärjestelmät ovat miesten hallitsema ala kaikkialla maailmassa. Pyrimme luomaan perheilmapiirin, jossa etusijalle asetetaan naiset ja etusijalle ansiot ja urakehitys. "

Muistuttaen, että vuonna 2019 oli vain 8 naispuolista veturinkuljettajaa ja yrityksen naispuolinen työntekijäaste oli 8 prosenttia, Özgür Soy sanoi, että tämän epätasapainon poistamiseksi 2020 prosenttia syyskuussa 92 tehdyistä rekrytoinneista oli naisia ​​ja heihin sisältyi 88 ​​naista veturinkuljettajat joukkueessa. Korostaen, että heidän tavoitteena on nostaa naispuolisten työntekijöiden osuutta, joka nousi 9.44 prosenttiin, 15 prosenttiin toisessa vaiheessa ja sitten paljon korkeammalle tasolle, Soy sanoi:

"Näemme, että İBB-perheen naiset voivat tehdä mitä tahansa työtä erittäin menestyksekkäästi kaikilla aloilla. Naiset työskentelevät työpaikoilla, joita mainostetaan miesten työpaikoina; se saa nuoret sanomaan: "Miksi en, voin tehdä sen myös" antamalla inspiraatiota ja rohkaisua muille naisille. Voimme havaita tämän heidän tarinoistaan, joita he kertovat haastatteluissamme yrityksellemme hakeneiden naiskuljettajien kanssa. Koska METRO ISTANBUL, emme näe matkustajiamme asiakkaina vaan vieraina. Velkamme Istanbulilaisille on toivottaa heidät tervetulleiksi parhaalla mahdollisella tavalla ja hymyilevin kasvoin. Asemamme valvojat ovat näkyvät kasvomme, jotka edustavat meitä kentällä matkustajiamme vastaan. Siksi odotamme heidän kommunikoivan hyvin matkustajien kanssa ja tekemään turvallisimman ja mukavimman matkan. "

METRO İSTANBuL: ssa turvallisuusvalvojat aloittavat työnsä käymällä läpi vaikean teknisen ja teoreettisen koulutusprosessin, joka kestää 2 kuukautta. Jokainen ehdokas; Hän käy läpi laajan koulutusprosessin, joka kattaa kriisin ja tiimin hallinnan, johtajuuden, ensiapu ja viestinnän. Näiden käytännön koulutusten lopussa annetaan sekä kirjalliset että käytännön kokeet. Ehdokkaiden menestystä mitataan esimerkiksi viallisen liukuportaan tai hissin korjaamisessa ja asemaan pyörtyvän matkustajan puuttumisessa.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar