E5000 Type Electric Mainline -veturille ostettava pyyhinjärjestelmä

e sähköinen veturi
e sähköinen veturi

E5000 Type Electric Mainline -veturille ostettava pyyhinjärjestelmä
TURKKIN RAUTATIEJÄRJESTELMÄTYÖKALUT TEOLLISUUSYHTEISET OSAKKEET

Kahden E5000-tyyppisen sähköisen päälinja-veturin pyyhkimijärjestelmän hankinta tarjotaan julkisessa hankintamenettelyssä julkisia hankintoja koskevan lain nro 2 4734 §: n mukaisesti. Yksityiskohtaiset tiedot huutokaupasta löytyvät alla:
Tarjouksen rekisteröintinumero: 2021 / 310715
1 Hallintojohtaja
a) Osoite: HOŞNUDİYE MAH AHMET KANATLI CAD 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Puhelin- ja faksinumero: 02222240000 -
c) Sähköpostiosoite: turasas.eskisehir@turasas.gov.tr
ç) Tarjousasiakirjan Internet-osoite (jos sellainen on): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2 - Tarjouksen aihe
a) Laatu, tyyppi ja määrä:
5000 sarjaa Pyyhinjärjestelmä E2-tyyppiselle sähköiselle veturille
Yksityiskohtaiset tiedot on saatavissa EKAP: n tarjousasiakirjassa olevasta hallinnollisesta määrittelystä.
b) Toimituspaikka: Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) Eskişehirin aluetoimisto - vastaanoton haaratoimisto. Ulkomaisille tarjoajille: Jos CIP Istanbul Kotimaan tarjoajat toimivat vapaa-alueilla Turkissa, he voivat jättää tarjouksensa CIF / CIP-vapaa-alueeksi edellyttäen, että he esittävät vapaa-alueen toimintatodistuksen.
c) Toimituspäivä: Toimitus tehdään kahden kuukauden kuluessa työn alkamispäivästä. Jos tarjoajat ilmoittavat tarjouskirjeessä eri toimitusajan, hallinto voi arvioida tarjouskirjeessä määritetyn toimitusajan. Hallinto pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoajan ilmoittama toimitusaika.

3- Tarjous
a) Sijainti: Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) Eskişehirin alueellinen osasto, Hoşnudiye Mah. Ahmet Kanatli Cad. 26490, Tepebaşı / ESKISEHIR
b) Päivämäärä ja kellonaika: 29.06.2021 - 14: 00

Verkkosivuillamme julkaistut tarjouspyynnöt ovat vain informatiivisia eivätkä korvaa alkuperäistä asiakirjaa. Alkuperäinen asiakirja on voimassa julkaistujen asiakirjojen ja alkuperäisten tarjouspyyntöasiakirjojen välisten erojen osalta. Lähde on virallinen lehti, päivittäiset sanomalehdet, julkisten laitosten ja organisaatioiden verkkosivut.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar