Büyükkılıç: "Raitiovaunulinjamme toimii häiriöttömästi"

Buyukkilic-raitiovaunulinjan työt jatkuvat ongelmitta.
Buyukkilic-raitiovaunulinjan työt jatkuvat ongelmitta.

Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Dr. Memduh Büyükkılıç valvoi Anafartalarin-Terminaalin-kaupunginsairaalan-Nuh Naci Yazganin yliopiston-Mobilyakent-raitiovaunulinjan töitä, joka on yksi hankkeista, jotka tekevät kaupungin liikenteestä mukavampaa, ja sanoi: "Työmme jatkuvat keskeytyksettä. "

Raitiovaunulinjan töitä paikan päällä tutkineen presidentin Büyükkılıçin mukana olivat apulaispääsihteeri Hamdi Elcuman, apulaispääsihteeri Bayar Özsoy ja urakoitsijayrityksen projektipäällikkö Hasan Tahsin Özarslan.

"Pyrimme lopettamaan sen hetken"

Hanki tietoa projektipäällikkö Özarslanilta Anafartalar-Terminal-Şehir -sairaalasta-Nuh Naci Yazganin yliopiston-Mobilyakentin raitiovaunulinja -hankkeista, pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Dr. Memduh Büyükkılıç ilmoitti pyrkivänsä saattamaan työn loppuun mahdollisimman pian ja sanoi:

"Tınaztepe-Anafartalarin alueella alkavan seitsemän kilometrin pituisen linjamme rakennustyöt nykyisestä terminaalirakennuksestamme sitten kaupunginsairaalamme eteen, joka on ylpeys, mukaan lukien huonekalukaupunkimme, joka kulkee meidän palveluksemme vuoksi. Nuh Naci Yazganin yliopisto ja KUMSMALLin vieressä jatkuu nopeasti. Kiitän erityisesti urakoitsijayritystä. He työskentelevät edelleen sopusoinnussa kulttuurin kanssa kunnan kanssa. Solidaarisesti tarvittavien infrastruktuuriorganisaatioidemme kanssa pyrimme saamaan sen valmiiksi mahdollisimman pian. Kuten tiedätte, raitiovaunulinjamme Talas-alueella jatkuu. "

"TAM-LINJAT TAVOITTAVAT 48 KILOMETRIN YHTEENSÄ"

Katsauksessa presidentti Büyükkılıç totesi, että kun Anafartalar-Terminal-Şehir -sairaala-Nuh Naci Yazganin yliopisto-Mobilyakent-raitiovaunulinja Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu -raitiovaunulinja valmistuu, raitiovaunun kokonaispituus saavuttaa 48 kilometriä. Talas-linjan ja tämän alueen linjan valmistuttua se on saavuttanut yhteensä 48 kilometrin raitiovaunulinjan. Näiden töiden joukossa on 11 raitiovaunuautoa. Kiitän erityisesti presidenttiämme ja liikenneministeriä. "

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar