Aloituspäivä annettu 14 kertaa 6 vuodessa Ankara Sivas YHT Line -sivustolle

Avaamispäivä annettiin kerran vuodessa ankara sivas YHT -linjalle
Avaamispäivä annettiin kerran vuodessa ankara sivas YHT -linjalle

CHP: n varapuheenjohtaja Ahmet Akın totesi raportissaan, että Ankara-Sivasin suurnopeusjunahanke (YHT) avattiin 2007 kertaa 14 vuodessa ensimmäisen kilpailun jälkeen vuonna 6.

Cumhuriyetista tulleen Erdem Sevgin uutisten mukaan; "Presidentti Fuat Oktay ja liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu vierailivat linjan Baliseyh rakennustyömaalla 5. kesäkuuta ja osallistuivat koeajoihin.

Selittäen, että avaamispäivä annettiin kuusi kertaa 14 vuoden aikana, CHP: n varapuheenjohtaja Ahmet Akın sanoi: "Tämä projekti on selvin esimerkki hallituksen puutteellisesta suunnittelusta ja ylellisyydestä."

CHP Akınin raportissa esitettiin yhteenveto seuraavista:

Se kasvoi 4 kertaa: Vuonna 2008 aloitettujen rakennustöiden jatkuessa linjan reittiä muutettiin suurelta osin. Tunnelin pituus, joka on 10 tuhatta 618 metriä, saavuttaa 43 tuhatta 742 metriä; Maasillan pituus, joka oli 2 730 11 metriä, nousi 263 tuhanteen XNUMX metriin.

Yli 10 miljardia: Lasketaan, että hankkeen puitteissa tehdyt menot ovat yli 10 miljardia TL nykyarvon mukaan. Toteutetaan, että syy siihen, miksi hanke ei ole vielä keskeneräinen menetetystä ajasta ja kustannuksista huolimatta, on se, että tarjouksia ei tehdä todellisten määrien perusteella eikä hanketta valmistella maaperän poraustutkimusten perusteella.

Valmistelu avaamista varten ennen valmistumista: Kun hallituksen lupaukset eivät täyttyneet, päätettiin, että osa radasta toimii vanhalla rautatiejärjestelmällä ennen sen valmistumista ja se avataan syyskuussa. Käytetään nykyistä Ankaran ja Kırıkkalen välistä tavanomaista linjaa, joka vastaa noin 20 prosenttia linjasta.

Tässä ovat Ankara Sivas YHT: n avaamispäivät

  • Tarjous tehtiin vuonna 2007. Ilmoitettiin, että linja otetaan käyttöön ensimmäisen kerran vuonna 2012.
  • Vuonna 2015 linjan reittiä muutettiin väärän suunnittelun vuoksi. Julkinen menetys johtui suurista eroista.
  • TCDD: n pääjohtaja helmikuussa 2017 İsa Apaydın linja vuonna 2018;
  • Helmikuussa 2019 presidentti Erdoğan, linjan Eid al-Fitr (kesäkuu 2019);
  • Lokakuussa 2019 silloinen liikenneministeri Cahit Turan linjan seuraavalla Ramadan-juhlalla (toukokuu 2020);
  • Adil Karaismailoğlu, liikenne- ja infrastruktuuriministeri toukokuussa 2020 vuoden aikana (2020);
  • Karaismailoğlu jälleen maaliskuussa 2021, kesäkuussa 2021;
  • Toukokuussa 2021 kuljetusvirkailija-Sen Sivas -haaratoimitusjohtaja Ömer Vatankulu ilmoitti linjan avaamisesta 4. syyskuuta 2021.
Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar