Viime hetken: İzmir Buca -metro-kilpailun tulos

buca metro tarjousprosessi alkaa
buca metro tarjousprosessi alkaa

Izmir Bucan metro tarjous tehtiin. Pääkaupunkiseudun kunnan käynnistämässä Buca-metroasemaa koskevassa tarjouskilpailussa on otettu uusi askel. Izmir Buca Metro -rakennushuutokaupan ensimmäisessä vaiheessa tarjouksia saatiin 14 yrityksestä ja kumppanuudesta.

Tarjous tehdään kahdessa vaiheessa, ja ensimmäiseen vaiheeseen osallistuvien yritysten pätevöityneet voivat osallistua toiseen vaiheeseen. Toisessa vaiheessa toimitetaan rahoitustarjoukset ja tehdään sopimus parhaan tarjouksen tarjoavan yrityksen kanssa.

İzmir Buca Metro Tender sai ensimmäisestä vaiheesta 14 tarjousta, pätevyyttä hakevat yritykset ovat seuraavat:

 1. Bayburt Group - Azercon JV
 2. China Civil Eng - Kolin JV
 3. Gülermak
 4. Özbal Rakentaminen
 5. Kiinan osavaltio - Cengiz JV
 6. Dillangam - Özaltın JV
 7. EEB - CRFG - CREGC - Makyol JV
 8. Mosinzhproekt - ENKA JV
 9. Rakennuskeskus - Nurol JV
 10. Stream - Norinco JV
 11. Doğuş rakentaminen
 12. Dentas Gurbag JV
 13. SMU Ingeokem - Metgun JV
 14. China Ltd - Ozgun Construction JV

Bucan metroasema on 9.5 kilometriä

Üçyol Station-Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus-Buca Coop. Toteutetaan toteutusprojektien konsultointipalvelut, tarjousasiakirjat, YVA-raportti, kuljetustutkimus, toteutettavuusraportti ja maatutkimukset sekä varastoalueen ja rakennuksen valmistelu. Kun lopullinen päätös on ilmoitettu voittajayritykselle, työt aloitetaan heti kun laillinen maksuväline on saatu päätökseen ja kaikki työt saadaan päätökseen 9.5 kuukausissa. Hankkeiden hankinnan jälkeen liikenne-, meri- ja viestintäministeriölle, infrastruktuuri-investointien pääosastolle ja kehitysministeriölle annetaan lupa rakennuskilpailuun.

Buca Metro
Buca Metro

Syvä tunneli

Koko 9.5-kilometrireitti Buca-metrolla kulkee Halide Edip Adıvar -kadulla Üçyolista. Seuraamalla Mehmet Akif -katua, se ulottuu Şirinyer-risteykseen Bucan kunnan edessä Hasanağa-puutarhan, Dokuz Eylül University Tınaztepen kampuksen ja Buca Koopin alueen viereen viimeisenä asemana. Buca-linja, johon 8-asemat sijoittuvat, on tarkoitus rakentaa syväksi tunneliksi. Se on jopa noin 20 minuuttia matka-aikaa.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar