DS-joukkue voitti Monacon E-Prixin Antonio Felix da Costan kanssa

ds-joukkue voitti Monacossa e prix antonio felix da costa

ABB FIA Formula E -mestaruuskilpailujen 7. kierros päättyi DS TECHEETAH -tiimin voittoon Monacossa. DS Automobilesin tukeman joukkueen lentäjä António Félix da Costa tuli vaiheen voittajaksi jännittävän ja kiistanalaisen taistelun jälkeen. Portugalilaislentäjä, joka allekirjoitti myös parhaan supernapa-ajoituksen, sijoittui myös neljänneksi yleislentäjien rankingissa. António Félix da Costa sai ensimmäisen palkinnon Monacon prinssi Albert II: lta, joka tuli radalle DS 9 E-TENSE 4 × 4 360 -malliautolla. Joukkueen toinen kuljettaja Jean-Éric Vergne, joka onnistui toteuttamaan kilpailun nopeimman kierroksen, päätti kiertueen 2. sijalle. Monacon jännittävästä haasteesta menestyksekkäästi palannut DS TECHEETAH vaihtaa paikkansa Meksikon Pueblan radalla 4.-8. Kesäkuuta ABB FIA Formula E -mestaruuskilpailujen 19. kierroksella.

DS Automobilesin tukema kilpailutiimi DS TECHEETAH, joka määrittelee luksusautojen käsitteen uudenaikaisella lähestymistavallaan, on voittanut Monacon E-Prix-kilpailun, joka on ABB FIA Formula E -mestaruuskilpailujen 7. kierros. Monacossa lauantaina 8. toukokuuta pidetyssä erittäin kiistanalaisessa taistelussa joukkueen ohjaaja António Félix da Costa sai parhaan supernokka-ajan ja tuli sitten kiertueen voittajaksi. Tämän menestyksen jälkeen Costa nousi neljänneksi yleislentäjien rankingissa. DS TECHEETAH -tiimin toinen kuljettaja Jean-Éric Vergne suoritti nopeimman kilpailukierroksen DS E-TENSE FE21 -pyörällä ja sijoittui kilpailun neljänneksi.

Kauden toinen menestys on saapunut

Valencian kova kilpailu, mestaruuden edellinen vaihe, António Félix da Costa teki voiton Monacossa ja antoi DS TECHEETAH: lle toisen menestyksen kaudella. Alusta alusta loppuun da Costa aloitti jännittävän taistelun edulla ja aloitti sitten kovan johtajuuden taistelun Frijnsin ja Evansin kanssa. Portugalilainen lentäjä, joka otti jälleen johtoaseman hyökkäyksellään viimeisellä kierroksella, oli voitokas. Voiton jälkeen ohjaaja, joka sai palkintonsa monacon prinssi Albert II: n käsistä, joka otti päivän alussa muutaman kierroksen DS 9 E-TENSE 4 × 4 360: llä, sanoi: "Näimme lämmitetyn kamppailee tässä kilpailussa. Kun näin tapahtuu, rakastan kilpailua! Mielestäni ei ole toista sarjaa, jossa johtajuus olisi muuttunut niin paljon. Laitoin puolestani kaiken viimeisellä kierroksella ja sain sen, mitä se maksoi ”. DS TECHEETAHin ranskalainen lentäjä Jean-Éric Vergne, joka on kuljettajien sijoituksessa 2. sijalla, sanoi: "Todistimme tänään, että joukkue pystyy toimimaan korkeimmalla tasolla. Valitettavasti menin harhaan yrittäessäni ottaa käyttöön toisen hyökkäystilan. Myöhemmin menetin muutaman sijainnin, mutta pystyin taistelemaan ja päättämään kilpailun hyvin lähellä sijaintia palkintokorokkeelle. Onnittelut Antoniolle hänen voitostaan ​​ja sanon, että jatkat Pueblassa Meksikossa! "

Kiitos DS Automobiles -tiimille!

DS Performance Director Thomas Chevaucher sanoi, että kilpailu Monacossa on aina erityinen. ”Aloitus napa-asemasta Monacossa on paras tapa osoittaa ajoneuvon, kuljettajan ja miehistön suorituskyky! Muutaman vaikean hetken jälkeen olen ylpeä joukkueen erinomaisesta vastauksesta. Olemme edelleen rankingissa molemmissa mestaruuskilpailuissa ja olemme varmoja vahvuudestamme ja DS E-TENSE FE21: n ominaisuuksista. DS TECHEETAH -tiimipäällikkö Mark Preston ilmaisi tyytyväisyytensä saavutettuihin tuloksiin: "Tiimimme voitti tämän menestyksen ensimmäistä kertaa vuonna 2019 Jean-Éric Vergnen ja nyt Antónion kanssa. Vergne menestyi erittäin hyvin, sijoittui 4. sijalle ja ohitti kierroksen nopeimmin. Saimme tärkeitä pisteitä sekä hänelle että joukkueelle. "Matkalla Monacoon tarvitsimme voiton elääksesi uudelleen, ja tämä tehtävä on suoritettu", hän sanoi. Lisäten, että tällä voitolla on hyvin erityinen merkitys, Preston sanoi: "Tänä vuonna Pariisissa ei ole kilpailua. Siksi voimme sanoa, että tämä on kotimme, vaikkakin osittain. Oli myös hienoa nähdä palkintokorokkeella DS Automobilesin toimitusjohtaja Béatrice Foucher, jolla oli joukkueen pokaali. "Haluan kiittää häntä valtavasta tuesta, jonka olemme saaneet koko DS-tiimiltä", hän sanoi.

ABB FIA Formula E -mestaruuskilpailut järjestetään Autodromo Miguel E.Abedin radalla Pueblassa, Meksikossa, ensimmäistä kertaa historiassaan monacon kilpailun jälkeen. DS TECHEETAH -lentäjät pyrkivät jatkamaan menestystään kilpailulla, joka pidetään 19. ja 20. kesäkuuta.