Castrol Ford Team Turkey voitti ensimmäisen sija Ali Türkkanin kanssa Bulgarian rallissa

castrol ford -tiimi voitti ensisijaisuuden ali turkkanilla Turkki Bulgarian rallissa

Castrol Ford Team Turkey, joka on tehnyt Turkista historian voittamalla Euroopan mestaruuden, suoritti menestyksekkäästi Bulgarian rallin, joka järjestettiin 14.-16. Toukokuuta ja antoi pisteitä Euroopan rallikupille (ERT). Lupaava nuori Castrol Ford Team Turkey -lentäjä, syntynyt vuonna 1999, Ali Türkkan ja hänen perämiehensä Onur Vatansever saavuttivat toisen kriittisen menestyksen sijoittumalla 1. sijalle “Youth Category” (ERT Junior) -kilpailussa Bulgarian rallissa. Duo ansaitsi myös tärkeitä pisteitä voidakseen osallistua marraskuussa järjestettävään Euroopan rallikupin finaaliin 2. sijana “Two Wheel Drive -kategoriassa” (ERT2) ja 4. ”ERT-yleisluokituksessa”.

Castrol Ford Team Turkey aloitti kauden 2021 European Rally Cup (ERT) ja Eskişehir (ESOK) rallilla, joka on Shell Helix Turkey Rally Championshipin ensimmäinen ottelu. Hän suoritti Bulgarian rallin tavoitteensa mukaisesti.

Castrol Ford Team Turkey etsii renkaan ja säätöstrategian, joka soveltuu vaihteleviin sääolosuhteisiin ja haastaviin vaiheolosuhteisiin koko kilpailun ajan, kontrolloidun kilpailun alusta loppuun. Bulgarian ralli oli myös nuori lentäjä Ali Türkkanin ensimmäinen kansainvälinen rallikokemus. Castrol Ford Team Turkey, joka haluaa lisätä nimensä Euroopan rallikupin finaaliin, voitti ensimmäisen sijan European Rally Cup Youth -kategoriassa (ERT Junior) nuoren kuljettajansa Ali Türkkanin ja kuljettajan Onur Vatanseverin kanssa vuoden lopussa. 16 vaihetta 1 tunti 32 minuuttia ja 2 sekuntia Bulgarian rallissa. Ja sijoittui toiseksi kategoriassa 2.

ERT-yleisluokituksessa duo saavutti kriittiset pisteet neljänneksi tavoitteensa mukaisesti. Näillä tuloksilla Ali Türkkan vahvisti mestaruusjohtajuuttaan ERT Junior- ja ERT2-luokissa.

Castrol Ford Team Turkey takasi pitkälti Euroopan rallikupin (ERT) finaalin

Castrol Ford Team Turkey, Turkin Euroopan mestari-rallitiimi, sai jälleen mahdollisuuden elää lippujemme ylpeydestä jälleen kerran Euroopan rallikupin finaalissa Bulgarian rallissa saavutetulla menestyksellä.

Onur Vatansever seurasi nuorta lentäjää Ali Türkkania Bulgarian rallissa pysyvän kuljettajan Onur Aslanin sijaan. Castrol Ford Team Turkey -lentäjät Murat Bostancı - Onur Vatansever, joka kilpaili Bulgarian rallissa vuonna 2015, voitti tämän rallin Fiesta R5 -autoillaan ja otti johtoaseman Euroopan rallikupissa ja esitti vuoden 2015 Euroopan rallikupin Turkille. kausi.

European Rally Cup (ERT) -finaali, jota rallin ystävät odottavat innolla, pidetään Saksassa 4.-6. Marraskuuta tänä vuonna.