Vuosien ajan vaarana ollut Unkapanı-sillan purku on saatu päätökseen

Vuosien ajan vaarana ollut unkapanin sillan tuhoaminen on saatu päätökseen
Vuosien ajan vaarana ollut unkapanin sillan tuhoaminen on saatu päätökseen

IMM uudistaa Unkapanı-sillan, joka on ollut vaarallinen jo vuosia. Hanke, joka aloitettiin muuttamalla täydellinen sulkemisprosessi mahdollisuudeksi, on tarkoitus valmistua lauantaina 15. toukokuuta ja uusi silta valmistuu 3 kuukaudessa. Purkamisen jälkeen aloitetaan myös 350 metriä pitkä alikulkutie, joka jatkaa Cibali-Alibeyköy-raitiovaunua Eminönüyn.

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta (IMM) toteuttaa toisen tärkeän hankkeen, jota on pidetty jo vuosia, muuttamalla 17 päivän sulkemisprosessin mahdollisuudeksi. Taloudellisen elämänsä loppuun saattaneen Unkapanı-sillan purkamiseksi, joka saattoi kaatua mahdollisen maanjäristyksen varalta, liikenteen kierto varmistettiin ensin luomalla saari. Risteyksen haarat poistettiin väliaikaisesti ja liikenne muuttui liikenneympyräksi. Myös risteyksessä 29 puuta siirrettiin vahingoittumatta.

Torstaina 13. toukokuuta alkaneet purkutyöt on tarkoitus saada päätökseen lauantaina 15. toukokuuta. 17. toukokuuta 2021 jälkeen liikennevirta tarjotaan luotavasta liikenneympyrästä 3 kuukaudeksi. Tässä prosessissa valmistetaan uusia sillan risteyksiä ja sade- ja jätevesilinjat uusitaan. Nämä tuotantot valmistuvat 31. heinäkuuta 2021 mennessä ja risteys avataan liikenteelle.

Sen jälkeen kun nykyinen 5-alueinen silta purettiin "Unkapanı-risteyssillan kunnostus- ja raitiotien alikulkurakentamisen" puitteissa, rakennetaan uusi silta, jonka leveys on 32,50 metriä ja pituus 44 metriä. Samaan aikaan Eminönü - Alibeyköy -raitiovaunulinjan Unkapanı-alueelle rakennetaan 2 metriä pitkä alikulkutie, joka valmistui Cibaliin saakka.

Niinpä kun Unkapanı Junction -silta, jonka korkeus on riittämätön ja jonka tekninen käyttöikä on täydellinen, uudistetaan, raitiovaunulinja, jonka Alibeyköy - Cibali -osa on otettu käyttöön, toimitetaan Eminönülle.

Raitiovaunulinjan 350 metrin pituisen alikulkutien rakentaminen alkaa 18. toukokuuta ja työt valmistuvat 31. heinäkuuta 2022. Tässä prosessissa siirretään vielä 57 puuta.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar