Ei takuumaksuja tyhjistä valtateistä ja silloista

Ei takuumaksua tyhjistä moottoriteistä ja siltoista
Ei takuumaksua tyhjistä moottoriteistä ja siltoista

Vaikka sillat ja moottoritiet pysyisivät tyhjinä, valtiovarainministeriö maksaa miljoonia liiroja passitakuun piirissä. Ainoastaan ​​Osmangazi-sillan kohdalla kansalaisten taskuista tulee 1.156 dollaria minuutissa.

Kun Turkki osallistui Ramadan-juhlaan suurilla rajoituksilla koronavirusepidemian vuoksi, sillat ja moottoritiet pysyivät tyhjinä. Valtiokonttori maksaa kuitenkin uudelleen rakentamis-, käyttö-siirto (BOT) -mallin käyttämiltä moottoriteiltä ja silloilta jälleen miljoonien liirojen takuumaksun. On määritetty, että Osmangazi- ja Yavuz Sultan Selim -silloille maksetaan 88 tuhatta 750 dollaria tunnissa ja 17 miljoonaa 700 tuhatta liraa päivässä.

35 dollaria plus alv

CHP: n varapuheenjohtaja Ahmet Akın huomautti, että Osmangazin ja Yavuz Sultan Selimin silloilla on suurin osuus BOT: n puitteissa suoritettavista maksuista juhla-aikana, ja sanoi: "Yavuz Sultan Selimin sillalle on taattu 135 Tuhat ajoneuvoa päivässä ja "3 dollaria plus ajoneuvoa kohti takuumaksuna. Alv annetaan. Osmangazi Bridgestä maksetaan 40 tuhannen ajoneuvon päivittäisen passin takuuna 35 dollaria plus alv. Yavuz Sultan Selim -sillalle taataan 330 dollaria minuutissa, 19 tuhatta 750 dollaria tunnissa ja 474 tuhatta dollaria päivässä. "Nykyisen kurssin mukaan 3 miljoonaa 923 tuhatta liiraa", hän sanoi.

1.156 dollaria minuutissa

Akın totesi, että 1.666 ajoneuvon on kuljettava yhden tunnin sisällä Osmangazin sillalle annetun takuun puitteissa. ”Akın sanoi:” Näin ollen 28 ajoneuvon on kuljettava minuutissa. Toisin sanoen annetaan 1.156 dollaria minuutissa (9 tuhatta 500 TL), 69 tuhatta 384 dollaria tunnissa, miljoona 1 tuhatta dollaria päivässä. 665 miljoonaa 13 tuhatta liiraa nykyisen valuuttakurssin mukaan ”.

"Takuumaksuja tyhjistä moottoriteistä ja silloista"

CHP: n varapuheenjohtaja Ahmet Akın totesi, että kannattajille maksetaan täysi kaasu teistä ja siltoista, joita ei ole käytetty tähän päivään asti täydellisen sulkemisen aikana, ja sanoi: "Jos kärsit outoista kielloista antamatta tukea kansalaiselle Ainakin julkisten takuiden maksaminen moottoriteiltä ja siltoja, jotka jäävät tyhjiksi lomien aikana. Älä tee. "Et kannattanut kansalaista, äläkä kuluta hänen rahaaan tyhjiin siltoihin ja teihin."

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar