Diyarbakır allekirjoitti pikaraitiojärjestelmän hankesopimuksen

Diyarbakir allekirjoitti sopimuksen kevyen rautatiejärjestelmän hankkeesta
Diyarbakir allekirjoitti sopimuksen kevyen rautatiejärjestelmän hankkeesta

Diyarbakırin pääkaupunkiseudun kunta on allekirjoittanut sopimuksen kevyestä rautatiejärjestelmästä, jolle se on toteuttanut hankekilpailun. Tarjous kevyestä rautatiejärjestelmästä, jonka se aikoo toteuttaa tarjotakseen mukavia, turvallisia ja halpoja julkisen liikenteen palveluja kansalaisille, komissio on saanut päätökseen arviointinsa.

Pääkaupunkiseudun kunta allekirjoitti sopimuksen Altaş Infrastructure International Engineering and Consulting Joint Stock Companyn kanssa hankekilpailusta, johon osallistui 5 tämän alan vahvinta yritystä Turkissa. Hankkeiden valmistumisvaihe alkaa kuuden kuukauden jakson jälkeen.

Diyarbakirin raitiovaunupysäkit

"Aiomme esitellä rautatiejärjestelmän Diyarbakırin asukkaille vuonna 2023"

Kuljetusosaston päällikkö Hülya Atalay sanoi, että rautatiejärjestelmäkysymys, jota Diyarbakır ja Diyarbakırin asukkaat ovat kaivanneet vuosia, on nyt saavuttanut tietyn pisteen.

Atalay, Dağkapı, Ali Emiri Caddesi, Hintbaba, Ekinciler, Toimistokerroksen risteys, Turgut Özal Boulevard, Diclekent Boulevard, Mastfroş Boulevard ja Lalegül. Hän ilmoitti päättävänsä Gazi Yaşargilin koulutus- ja tutkimussairaalassa seuraamalla Boulevard-linjaa.

Atalay selitti, että Gazi Yaşargilin koulutus- ja tutkimussairaalassa on varastoalue, junien huolto- ja korjausalue sekä alue, jolla toimivat toimistot sijaitsevat.

Korostamalla, että rautatiejärjestelmän aloittamisen ajankohta on erittäin utelias, Atalay sanoi: "Toivon, että aiomme aktivoida sen vuonna 2023. Tietysti tämän työn ensimmäinen vaihe oli toteuttaa toteutushankkeita. Olemme suorittaneet tämän vaiheen. Teimme tarjouksemme. Toinen vaihe tässä on rakentaminen, toinen vaihe ajoneuvojen toimittaminen. Suunnittelemme näiden vaiheiden suorittamisen hyvin lyhyessä ajassa ja esitellä rautatiejärjestelmän Diyarbakırin asukkaille vuonna 2023. "

Armin

sohbet

miten 1

  1. Jos Tigris-joki muutetaan kuilun kokoiseksi järveksi ja luodaan ympäristöönsä sopivia sosiaalisia alueita, asutuskeskuksia ja maatalousalueita, Diyarbakırista tulee todella ”Itä-Euroopan PARIS”.

Yorumlar