Bursa-aloittelijoiden taakka vapautetaan uudella sillalla

Bursa-noviisin risteyksen taakka lievennetään uudella sillalla
Bursa-noviisin risteyksen taakka lievennetään uudella sillalla

Vaikka Bursa Metropolitanin kunnan suunnittelema K5-marttyyri -silta vähentämään Novice Crossroadsin taakkaa on tärkeä vaihtoehto Novice- ja Woodland-silloille, sillan yhdistäminen Hayran Caddesiin jatkuu nopeasti.

Bursan kuljetusongelman poistamiseksi pääkaupunkiseudun kunta, joka jatkaa työtään, kuten tien laajentamista ja uusia teitä, julkisen liikenteen edistämistä ja rautatiejärjestelmän opastuksen optimointia, tuo Bursaan uuden projektin, joka hengittää erityisesti Acemleria. , yksi kaupunkiliikenteen solmuista. Acemlerissä, jossa päivittäinen keskimääräinen tiheys on noin 180 tuhatta ajoneuvoa Istanbulissa, jossa tiheyttä on 15–10 prosenttia enemmän kuin 12. heinäkuuta marttyyrien siltaa, ajoneuvot, jotka aiemmin suorittivat ylimääräisiä marttyyrisovelluksia risteyskääntövarsiin, ja jotka suunniteltu Mudanyan risteyksessä ja tulee molemmista suunnista Metropolitan Municipality, joka avasi sillat ja yhdistystiet, joiden avulla he voivat mennä Hayran-kadulle, Bursa Ali Osman Sönmezin sairaalaan ja Hüdavendigarin naapurustoon ennen rekrytointiin tulleita, on rakentanut uuden sillan Nilüfer Streamin yli.

Oleellinen vaihtoehto

Nilüfer Stream -silta, joka erottaa Osmangazin ja Nilüferin piirit toisistaan, İzmir Yolu Caddesi ja Dikkaldırım Caddesi, Bursa Metropolitan Stadiumin länsiosassa, rakennettiin 2 x 3 kaistaksi. Ajoradan lisäksi hankkeen puitteissa toteutettiin myös edestakaiset polut ja leveät jalkakäytävät, jotta alueiden välinen jalankulkija- ja polkupyöräliikenne olisi turvallista.

K5-marttyyrisilta, joka tarjoaa uuden vaihtoehdon olemassa oleville käytäville Hayran-kadun ja marttyyri- ja Akatemiakatujen välillä, yhdistää myös Osmangazin ja Nilüferin piirien tärkeät vetopisteet tärkeänä vaihtoehtona Acemler-sillalle ja Odunluk-sillalle. Näin Acemler Crossroadin ja Orhaneli Junctionin liikennekuormitus vähenee, ja Bursaspor Acemler Stationin viereen rakenteilla oleva julkisen liikenteen siirtokeskus pystyy tarjoamaan suoran pääsyn koko kaupunkiin tämän sillan ansiosta . Lisäksi perustamalla Line Street -yhteys Zübeyde Hanım -katu liitetään myös tähän tieverkkoon ja merkittävä helpotus annetaan kaupunkiliikenteessä. Työ tiellä, joka yhdistää valmistuneen sillan Hayran Caddesiin, jatkuu myös nopeasti.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar