14 jättiläistä yritystä ja yhteenliittymä esittivät kelpoisuusasiakirjat Buca Metro -tarjoukselle

Jättiläinen yritys ja yhteenliittymä toimittivat pätevyysasiakirjat Buca Metro -tarjoukseen
Jättiläinen yritys ja yhteenliittymä toimittivat pätevyysasiakirjat Buca Metro -tarjoukseen

İzmirin pääkaupunkikunta otti ensimmäisen vaiheen kansainvälisessä tarjouskilpailussa Üçyol-Buca -metroon, joka on suurin investointi İzmirin historiassa ja jonka budjetti on miljardi 1 miljoonaa euroa. 70 paikallista ja ulkomaista jättiläistä yritystä ja yhteenliittymää lähetti tutkintotodistuksensa. Tarjouskilpailun arvioinnin jälkeen pätevät tarjoajat kutsutaan tekemään tarjouksia.

İzmirin raitiovaunujärjestelmän 5. vaiheen muodostavan Üçyol-Buca -metrolinjan rakentamista koskevassa tarjouskilpailussa saatiin halukkaiden yritysten ensimmäisen vaiheen pätevyystiedostot. Izmirin pääkaupunkiseudun rautatieosaston tarjouskilpailukomitea tutkii tiedostot, jotka on avattu verkossa Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin (EBRD) virallisella verkkosivustolla, joka tarjoaa hankkeelle taloudellista tukea. Arviointien päätyttyä riittäviksi katsotut tarjoajat kutsutaan toiseen vaiheeseen, jossa hintatarjoukset toimitetaan.

Buca-metro

14 jättiläistä yritystä ja yhteenliittymää

Rakennuskilpailuun osallistumista varten 14 pätevyysasiakirjan toimittaneiden XNUMX yrityksen ja konsortion nimet Turkista, Azerbaidžanista, Venäjältä, Kiinasta ja Yhdysvalloista ovat seuraavat:

 1. Bayburt Grup & Azercon OJSC -yritys
 2. CCM Buca -yritys (KIINA: n valtionrakennus, Cengiz İnşaat, MESA Mesken Anonim Şirketi -yritys)
 3. China Civil Engineering Construction Corporation ja Kolin Construction Joint Venture
 4. Dentas-Gurbag -yrityskumppanuus
 5. Doğuş rakentaminen
 6. EEB-CRFG-CREGC-MAKYOL-konsortio
 7. Gülermakin rakentaminen
 8. Dere - NORINCO-yhteisyritys
 9. Dillingham Construction - Özaltın Construction -yritys
 10. Mosinzhproekt - ENKA-yhteisyritys
 11. SMU Ingeokom - Metgun-yhteisyritys
 12. Yapı Merkezi - Nurolin yhteisyritys
 13. Özbal Rakentaminen
 14. Kiinan Power Construction Corporation of China - Özgün İnşaat -yrityskumppanuus

Sijoitus rikkoo ennätyksen

Üçyol - Buca -metrolinjan rakentaminen on İzmirin historian suurin investointi. Sen budjetti on miljardi 1 miljoonaa euroa. 70 kilometriä pitkä viiva; Üçyolin metroasema palvelee Dokuz Eylül -yliopiston Tınaztepe-kampuksen ja Çamlıkulen välillä. Linja rakennetaan syvätunnelitekniikalla (TBM / NATM) TBM-koneella, ja siellä ovat Zafertepe, Bozyaka, kenraali Asım Gündüz, Şirinyer, Bucan kunta, Butchers, Hasanağa Garden, Dokuz Eylül University, Buca Koop ja Çamlıkule asemat vastaavasti .

Se integroidaan İZBANin kanssa

Buca-metroasema on Üçyolin asemalla, ja metrolinja kulkee F.Altayn ja Bornovan välillä; Se integroidaan İZBAN-linjaan Şirinyer -asemalla. Yhdistettynä Üçyolin aseman lippuhallin kerroksesta; Se liitetään İZBAN Şirinyer -aseman alustan lattiasta ja toimii erillään olemassa olevista linjoista. Tämän linjan junayksiköt palvelevat ilman kuljettajaa.

Rakentaminen aloitetaan tänä vuonna, ja myös kunnossapito-, korjaamo- ja varastorakennus, joiden kokonaispinta-ala on 80 tuhatta m2, rakennetaan hankkeen piiriin. Kaksikerroksisessa rakennuksessa pohjakerrosta käytetään yön yli ja ylempää kerrosta ajoneuvojen huolto- ja korjauskerroksena. Yläkerrassa on myös hallintotoimistoja ja henkilöstön käyttöalueita. Üçyol - Buca -metrolinjan rakentamisen on tarkoitus alkaa tämän vuoden jälkipuoliskolla. Työn odotetaan kestävän neljä vuotta.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar