Volkswagen laajentaa maastoautoperheään Taigon kanssa

volkswagen laajentaa suviperhettä taigolla
volkswagen laajentaa suviperhettä taigolla

Volkswagen on ilmoittanut uuden urheilullisen SUV Coupe -nimen, joka paljastetaan pian. Taigo on uuden maastoauton nimi, jolla on dynaaminen ja jännittävä muotoilu yhdistettynä edistyneisiin teknologisiin ominaisuuksiin.Taigo, joka sisältyy Volkswagenin uuteen SUV-malliperheeseen pienessä segmentissä, erottuu urheilullisena crossover-mallina. Uusi malli, jolla on dynaaminen ja vaikuttava muotoilu, tarjotaan myytäväksi taloudellisilla TSI-moottorivaihtoehdoilla, vakio-LED-ajovaloilla, täysin digitaalisella ohjaamolla ja monikäyttöisillä ajon apujärjestelmillä.

Taigoa suunnitellaan Volkswagenin Nivus-mallin perusteella, joka menestyi Brasiliassa, ja sitä valmistetaan Pamplonassa, Espanjassa, Euroopan markkinoille. Uuden CUV: n maailman ensi-ilta käynnistetään vuoden 2021 lopussa Turkissa vuoden 2022 alussa tänä kesänä.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar