Verohallinto rekrytoi 58 sopimussuhteista henkilöstöä

Tulojenhallinnan johtaja
Tulojenhallinnan johtaja

Verohallinnon keskusorganisaatiossa joistakin verohallintoa ja verohallintoa koskevista säännöistä annetun lain nro 5345 29. §: n 7 momentin mukaisesti suoritettavan suullisen kokeen perusteella yhteensä 58 (viisikymmentäkahdeksan) sopimussuhteista työntekijää otetaan palvelukseen.

verohallinto rekrytoi henkilöstön, jolla on sopimus
verohallinto rekrytoi henkilöstön, jolla on sopimus


Tenttipäivämäärä ja -paikka

Suullinen tentti pidetään 24. toukokuuta - 04. kesäkuuta 2021 Ankarassa.

Suulliseen tenttiin kelpaavien hakijoiden nimet ja luettelo siitä, missä ehdokkaat suorittavat kokeen, ilmoitetaan virastomme verkkosivustolla (www.gib.gov.tr) vähintään 10 päivää ennen kokeen suorittamista. suullinen tentti. Ehdokkaille ei ilmoiteta erikseen.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar