Türksat 5A asettuu avaruusradalleen toukokuussa

Turksat istuu ulkoavaruudessaan toukokuussa
Turksat istuu ulkoavaruudessaan toukokuussa

Türksat A.Ş. Ministeri Karaismailoğlu, joka vieraili Gölbaşın kampuksella, ilmoitti Türksat 5B: n ja Türksat 6A: n päivämäärät lähetettäväksi avaruuteen.Karaismailoğlu sanoi: "Lähetämme Türksat 5B -viestintäsatelliitin avaruuteen tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Suunnittelemme Türksat 6A: n lähettämistä avaruuteen vuonna 2022. Turksat suoritti kolme neljäsosaa tammikuussa aloittamastamme 5A-matkasta. Satelliittimme toukokuun ensimmäisellä viikolla 31 asteen itäiselle kiertoradalle ulaşacak.türki on satelliitti-alalla ja avaruusjärjestelmät ovat nyt tulossa kansainväliseksi toimijaksi ", hän sanoi.

Adil Karaismailoğlu, liikenne- ja infrastruktuuriministeri, Türksat A.Ş. Vierailemalla Gölbaşın kampuksella; antoi tärkeitä lausuntoja lehdistölle. Karaismailoğlu muistutti, että he aikovat lähettää Türksat 6A: n avaruuteen vuonna 2022, joka on tarkoitus kehittää ja valmistaa kokonaan kansallisilla keinoilla, ja muistutti, että Türksat tarjoaa myös tärkeän palvelun sähköisen hallinnon portilla; Hän kertoi, että e-Government Gatewaylle tehdään päivittäin keskimäärin yli 6 miljoonaa merkintää.

"Haluamme olla satelliittipalvelujemme avulla alueen johtava maa ja brändi maailmassa."

Kuten Turkin satelliittiteknologiassa, se lisää nopeutta avaruustoiminnan alalla; Ministeri Karaismailoğlu sanoi, että uusien ja kotimaisten viestintäsatelliittien tuotanto, integrointi, testaus ja laukaisuprosessit ovat kietoutuneet toisiinsa:

"Turkki satelliitti- ja avaruusjärjestelmien alalla on nyt kansainvälinen toimija. Liikenne- ja infrastruktuuriministeriönä pysymme hengissä päivittämällä strategiset viestintäjärjestelmät julkaisu- ja Internet-palveluiden kohdalla. Haluamme olla johtaja alueellamme ja korkean tuotemerkin arvon maailmassa TV- ja radiolähetyksillä satelliittien, Internet-yhteyden ja muiden lisäarvoa tuottavien satelliittipalvelujen avulla. "

"Türksat 5A suoritti kolme neljäsosaa matkastaan."

Ministeri Karaismailoğlu sanoi, että Türksat 5A, joka saavutti menestyksekkäästi Cape Canaveralin tukikohdasta tammikuun alussa, jatkaa kiertoratamatkaa, totesi Türksat 35A, joka saavutti 160 tuhannen 5 kilometrin etäisyyden maailman päiväntasaajalta, on suorittanut kolme matkansa pääkonttori totesi, että se saavuttaa itäisen kiertoradan. Karaismailoğlu, "Kun aloitimme satelliittiviestintäpalvelujen kanssa, yhdessä Turkin, Euroopan, Lähi-idän, Pohjois-Afrikan, Lähi-Länsi- ja Etelä-Afrikan sekä Välimeren, Egeanmeren ja Mustanmeren kanssa ollaan peitossa. Satelliittimme kuljettaa maamme maailman johtavien maiden liigaan käyttämällä uutta Ku Bandia tietoliikennepalveluissa yhdessä televisiolähetysten kanssa. Türksat 31A, joka tarjoaa laadukkaampia televisiolähetys- ja viestintäpalveluja sähköisellä propulsiojärjestelmällä, toimii 5 vuotta.

"Türksat 5B -viestintäsatelliitti laukaistaan ​​avaruuteen tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä."

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että satelliittiliikenne jatkuu maassa, että Türksat 5B -viestintäsatelliitti, joka on lähestymässä tuotantoprosessinsa loppua, laukaistaan ​​avaruuteen tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä; hän sanoi:

"Yksi Türksat 42B: n merkittävimmistä ominaisuuksista, jonka lähetämme 5 asteen itäradalle, on se, että se lisää Ka-Band-tiedonsiirtokapasiteettiamme 15 kertaa. Tämän ominaisuuden avulla Türksat 5B -viestintäsatelliittimme tarjoaa edistyneitä tietoliikennepalveluja maa-, ilma- ja merikulkuneuvoille. Tällä tavoin se keskittyy kaupallisiin laiva- ja lentoliikenteen markkinoihin. Turksat 5B kattaa koko Lähi-idän, Persianlahden, Punaisenmeren, Välimeren, Pohjois- ja Itä-Afrikan, Nigerian, Etelä-Afrikan ja sen naapurimaat. "

"Aiomme lähettää Türksat 6A: n avaruuteen vuonna 2022."

Ministeri Karaismailoğlu totesi myös, että Türksat 6A Kotimaan tietoliikennesatelliitin tuotanto- ja integraatioprosessit, jotka on tarkoitus kehittää ja tuottaa kokonaan kansallisilla keinoilla, jatkuvat myös intensiivisesti.

- Suunnittelumme mukaisesti suunnittelumallin ja lentomallin integrointitoiminta jatkuu samanaikaisesti Türksat 6A -satelliitilla. Teknisen mallin ja lentomallin integrointitoimet Türksat 6A -satelliitissa jatkuvat samanaikaisesti, ja lentomallin integrointitoimet saadaan päätökseen vuonna 2021 ja ympäristötestausvaihe alkaa. Aiomme lähettää Türksat 6A: n avaruuteen vuonna 2022. "

"Päivittäinen keskimääräinen ilmoitusten määrä sähköisen hallinnon yhdyskäytävässä ylitti 6 miljoonaa"

Ministeri Karaismailoğlu on jo yli vuoden ajan Turkissa ja koko maailmaa koskeneessa pandemiaprosessissa elinkeinoelämä, koulutus ja kauppa osoittanut, että verkossa tehty "Turksatin tarjoaman tärkeän digitaalisen julkisen palvelun kautta on portti sähköisessä hallinnossa" . "Yli 54 palvelua, jotka kuuluvat 778 laitokseen ja organisaatioon, tarjotaan yhden katon alla sähköisen hallinnon portin kautta, jossa käyttäjien määrä ylittää 5 miljoonaa. Karaismailoğlu päätti sanansa toteamalla, että päivittäinen keskimääräinen saapumismäärä sähköisen hallinnon portilla, jonne saapuu keskimäärin 700 tuhatta ihmistä minuutissa, ylittää 4 miljoonaa päivässä.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar