Tuomarineuvosto ja syyttäjävirasto värväämään 3 vammaista työntekijää

tuomareiden ja syyttäjien lautakunta
tuomareiden ja syyttäjien lautakunta

Siivoojana İŞKURin välityksellä tuomarien ja syyttäjien lautakunnan henkilöstön tutkintaa, nimittämistä ja siirtämistä koskevan asetuksen sekä julkisten laitosten ja organisaatioiden työntekijöiden palvelukseen ottamista koskevista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen puitteissa. Tuomarien ja syyttäjien neuvoston pääsihteeristössä olevan työlain nro 4857 soveltamisalaan kuuluvat kolme) pysyvää vammaista työntekijää.Vaatimukset täyttävät ehdokkaat voivat jättää hakemuksensa 12.04.2021-16.04.2021 välisenä aikana İŞKUR Ankaran maakunnan osastolle henkilökohtaisesti tai http://www.iskur.gov.tr Heidän on tehtävä klo.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

YLEISET SELITYKSET 

1. Hakijat, jotka hakemuksen perusteella voidaan nimittää ilmoitettuihin tehtäviin, otetaan palvelukseen pysyvinä työntekijöinä työlain nro 4857 säännösten mukaisesti.

2. Alkaen 4, joka on ehdokkaiden hakuaika, joka sisältyy menettelyihin ja periaatteista työntekijöiden rekrytointiin julkisiin laitoksiin ja organisaatioihin annetun asetuksen 16 artiklassa;

a) täytettyään 18 vuoden ikä

b) On oltava alle 36-vuotiaita

c) olla Turkin kansalainen, sanotun kuitenkaan rajoittamatta lain nro 2527 säännöksiä,

ç) ei saa riistää julkisia oikeuksia,

d) Vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa määritellyt määräajat ovat kuluneet; Rikokset valtion turvallisuutta vastaan, vaikka vankeusrangaistus tai armahtaminen vähintään vuoden ajaksi tahallisesta rikoksesta, perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan ​​tehdyt rikokset, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, petos, luottamuksen väärinkäyttö , petollinen, ettei häntä tuomita konkurssirikoksista, tarjouksen väärentämisestä, rikoksen toteuttamisesta, rikoksesta syntyvän omaisuuden pesusta tai salakuljetuksesta,

e) sotilaallisen aseman suhteen;

  • Ei ole mitään tekemistä asepalveluksen kanssa,
  • Koska hän ei ole saavuttanut asepalveluksen ikää,
  • Jos hän on täyttänyt asevelvollisuuden iän, suorittanut aktiivisen tehtävän tai lykännyt asepalvelusta tai siirtynyt varaluokkaan,

f) Hänellä ei ole mielenterveyttä, joka voi estää häntä suorittamasta velvollisuuttaan jatkuvasti.

3. Pyynnöt täytetään Ankaran maakunnan tasolla, ja Ankarassa asuvien hakemukset ilmoituksen päivämäärästä alkaen hyväksytään.

4. Ehdokkaat eivät saa olla saaneet vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä missään sosiaaliturvalaitoksessa.

5. Hakijoiden on todistettava vammaisuutensa vammaisille tarkoitetulla lääketieteellisen lautakunnan raportilla, joka on otettu valtuutetuilta terveyslaitoksilta asiaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

6. Hakijoiden on oltava valmistuneet vähintään perusasteen ja enintään keskiasteen koulutuksesta. Associate-tutkinnon tai sitä korkeamman asteen hakijoiden hakemuksia ei hyväksytä.

7. Työntekijöiden rekrytointijärjestelmistä ja periaatteista julkisiin laitoksiin ja organisaatioihin annetun asetuksen 5 artiklassa tarkoitetut "ne, joilla on etusija työnhakupalvelussa", eivät merkitse oikeutta työnhakijalle.

8. Luettelo tärkeimmistä arvonnassa olevista ehdokkaista; İŞKURin lähettämän luettelon perusteella, joka sisältää kaikki hakemuksen vaatimukset täyttävät hakijat, nelinkertainen määrä käytettävissä olevaa henkilöstöä; Luettelo etuoikeutetuista hakijoista määritetään arvalla notaarin edessä neljä kertaa poissuljetun henkilöstön lukumäärä kaikkien tähän soveltamisalaan kuuluvien henkilöiden perusteella.

9. Arvonta pidetään 27. huhtikuuta 04 klo 2021 notaarin läsnäollessa tuomarien ja syyttäjien neuvoston konferenssisalissa. Vierailijoita ei hyväksytä Covid-10.00-toimenpiteiden puitteissa.

10. Alkuperäiset ehdokkaat, joiden nimet määritetään arpajaisten perusteella, otetaan suulliseen kokeeseen. Suullinen tentti suoritetaan ehdokkaiden koulutustason mukaisesti, jotta voidaan mitata heidän pätevyyttään tehtävissä, jotka heidän on suoritettava sovellettavaan palvelualaan liittyvistä ammatillisista tiedoista ja taidoista.

11. Hakijoiden, joilla on oikeus suorittaa suullinen tentti, mutta jotka eivät suorita tenttiä ilmoitettuina tenttipäivinä, katsotaan menettäneen oikeutensa suorittaa tentti.

12. Kaikki ilmoitukset http://www.hsk.gov.tr Se ilmoitetaan Internet-osoitteessa. Nämä ilmoitukset ovat luonteeltaan ilmoituksia, eikä niistä ilmoiteta kirjallisesti.

13. Nimitetylle henkilöstölle ja tehtäville sovelletaan kahden kuukauden koeaikaa. Tuomarien ja syyttäjien neuvoston pääsihteeristö voi irtisanoa työsopimuksen koeajan kuluessa ilman ilmoitusaikaa ja korvausta.

14. Vuosipäiväpalkka vuodelta 2021, joka on tarkoitus palkata nimitettäville työntekijöille, maksetaan bruttomääräisenä 124,02 TL (sata kaksikymmentäneljä liiraa kaksi kuru). siivousjohtaja.

Asiakirjat, jotka pyydetään nimitykseen oikeutetuilta

1- opintotodistus

2 - kopio henkilötodistuksesta,

3 - Rikosrekisteri (syyttäjältä tai sähköisen hallinnon salasanalla) http://www.turkiye.gov.tr. Rikosrekisteriin kuuluvien henkilöiden rikosrekisteriä koskeva tuomioistuimen päätös pyydetään osoitteesta),

4-Sotilastodistus (osoittaa kotiuttamisen, lykkäämisen tai vapautuksen)

5- Työnhakulomake (valokuvan kanssa)

6- Turvallisuustutkinta- ja arkistotutkimuslomake (valokuvalla, täytetään tietokoneella).

7 - Terveysministeriöön kuuluvista täysivaltaisista valtion sairaaloista otetaan vammaisuuden tila ja terveyslautakunnan raportti, josta käy ilmi, että työntekijänä työskentelemiselle ei ole mitään estettä.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar