TÜBİTAKin puolustusteollisuuden tutkimus- ja kehitysinstituutti saa 77 työntekijää

TUBITAK
TUBITAK

Turkin TUBITAKin tieteellinen ja tekninen tutkimusneuvosto puheenjohtajavaltiolta:
OSITTIAIKAINEN HENKILÖSTÖ (KANDIDAATTUTUTKIJA) SAATA TYÖSKENTELY TUBITAK DEFENSE TEOLLISUUDEN TUTKIMUS- JA KEHITYSTOIMISTOON (SAGE).
Hakemusten määräaika: 26.04.2021Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

RIVA EI UNIT ILMOITUSNUMERO VIITEKOODI PALVELURYHMÄ LAITOS TYÖLLISEN HENKILÖSTÖ
NUMBER
HENKILÖSTÖ TULEE TEHTÄVÄT
CITY
1 TÜBİTAK-SIVU TBTK.SAGE.KS.2021-2 TBTK.SAGE.KS.2021- 2.AGKUMG01 Osa-aikainen projektihenkilöstö (potentiaalinen tutkija) Yliopisto-osastot
Koneenrakennus, mekatroniikka, autotekniikka, lentokonetekniikka, ilmailutekniikka, lentokonetekniikka, ohjaustekniikka, ohjaus- ja automaatiotekniikka, merenkulun ja meritekniikan tekniikka, merenkulun arkkitehtuurin suunnittelu, merenkulun arkkitehtuuri ja meritekniikka, fysiikka, fysiikan tekniikka, optiikassa ja tekniikassa Akustiikkatekniikan tai sähköoptisten järjestelmien suunnittelun osasto 2021-
Aloittaa 2022. luokka lukuvuoden 4 syksyn lukukaudella.
6 ANKARA
2 TÜBİTAK-SIVU TBTK.SAGE.KS.2021-2 TBTK.SAGE.KS.2021- 2.ESGT01 Osa-aikainen projektihenkilöstö (potentiaalinen tutkija) Yliopisto-osastot
Sähkö- ja elektroniikkatekniikan, sähkötekniikan, elektroniikkatekniikan, elektroniikka- ja viestintätekniikan, tietoliikennetekniikan tai ohjaus- ja automaatiotekniikan laitoksella
Aloittaa 2022. luokka lukuvuoden 4 syksyn lukukaudella.
28 ANKARA
3 TÜBİTAK-SIVU TBTK.SAGE.KS.2021-2 TBTK.SAGE.KS.2021- 2.ESMÜTB01 Osa-aikainen projektihenkilöstö (potentiaalinen tutkija) Perustutkinto-osasto
Kemian tekniikassa, lentokonetekniikassa, konetekniikassa, autoteollisuudessa, ilmailutekniikassa, metallurgian ja materiaalitekniikassa tai fysiikassa 2021-2022
Aloittaa 4. luokka lukuvuoden syksyn lukukaudessa.
9 ANKARA
4 TÜBİTAK-SIVU TBTK.SAGE.KS.2021-2 TBTK.SAGE.KS.2021- 2.MSG01 Osa-aikainen projektihenkilöstö (potentiaalinen tutkija) Yliopisto-osastot
Konetekniikka, mekatroniikka, autotekniikka, lentokonetekniikka, ilmailutekniikka, ilmailu-, avaruustekniikka, ohjaustekniikka, meri- ja meritekniikan suunnittelu, merenkulun arkkitehtuuri ja meritekniikka, fysiikka, fysiikan tekniikka, optinen ja akustinen suunnittelu tai sähköoptisen järjestelmän suunnittelu Osastolla , aloittaa 2021. luokka lukuvuoden 2022-4 syksyn lukukaudella.
6 ANKARA
5 TÜBİTAK-SIVU TBTK.SAGE.KS.2021-2 TBTK.SAGE.KS.2021- 2.PB01 Osa-aikainen projektihenkilöstö (potentiaalinen tutkija) Konetekniikan, lentokonetekniikan, ilmailutekniikan, ilmailutekniikan, sähkö- ja elektroniikkatekniikan tai teollisuustekniikan osastolla lukuvuoden 2021-2022 syksyn lukukaudella
4. Aloittaa luokan.
7 ANKARA
6 TÜBİTAK-SIVU TBTK.SAGE.KS.2021-2 TBTK.SAGE.KS.2021- 2.PÜTB01 Osa-aikainen projektihenkilöstö (potentiaalinen tutkija) Olla konetekniikan, mekatroniikan, sähkö-elektroniikan, elektroniikan tai teollisuustekniikan osastolla aloittaaksesi 2021. vuoden syksyn lukukaudella 2022-4. 5 ANKARA
7 TÜBİTAK-SIVU TBTK.SAGE.KS.2021-2 TBTK.SAGE.KS.2021- 2.YBG01 Osa-aikainen projektihenkilöstö (potentiaalinen tutkija) Tietokonetekniikan, ohjelmistotekniikan, tietokone- ja ohjelmistotekniikan, sähkö- ja elektroniikkatekniikan, elektroniikan, elektroniikan ja viestintätekniikan tai tietoliikennetekniikan osastolla vuosina 2021-2022 lukuvuoden syksyn lukukausi
4. Aloittaa luokan.
16 ANKARA

Organisaatiomme ja käsittelemme tarvittavat ehdot hakemukselle verkkosivustolla (www.tubitak.gov.tr), perhe- ja työ- ja sosiaaliministeriö sijaitsee Turkin yritysjärjestön verkkosivustolla. Työsovellukset TÜBİTAK-työnhakujärjestelmä (https://kariyer.tubitak.gov.tr) suoritetaan.

TÜBİTAK SAGE ANKARA
Sähköposti: sage.ik@tubitak.gov.tr
Puhelin: 0312 590 90 00

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar