Subaru keskeyttää tuotannon väliaikaisesti sirukriisin vuoksi

subaru keskeytti väliaikaisesti tuotannon jeep-kriisin vuoksi
subaru keskeytti väliaikaisesti tuotannon jeep-kriisin vuoksi

Japanilainen autojätti Subaru keskeytti väliaikaisesti tuotannon autoteollisuuden sirukriisin vuoksi.Maailmanlaajuisen sirukriisin myötä autoteollisuuden yritykset alkoivat ilmoittaa keskeyttäneensä tuotannon. Kuitenkin, kun kuuluisat autojen jättiläiset ilmoittivat tulleensa yksitellen ja lopettaneet tuotannon, Subaru Yajima lisättiin Suzuki Motorin jälkeen.

Suzuki Motor lopetti tuotannon

Suzuki Motor ilmoitti lopettaneensa tuotannon kahdessa kolmesta tehtaastaan ​​Japanissa. Suzuki sanoi lausunnossaan, että tuotannon lopettaminen kahdessa tehtaassa päätettiin lastun toimitukseen liittyvien vaikeuksien vuoksi.

Tehdyn päätöksen puitteissa tuotanto on lopetettu tänään kahdessa Suzuki-tehtaassa Shizuokan alueella. Vaikka Sagaran tehtaan tuotanto lopetettiin kokonaan, yksi Kosai-tehtaan kolmesta tuotantolinjasta suljettiin. Sagaran tehdas valmisti Suzukin Swift- ja Solio-malleja. Lisäksi jotkut turkkilaiset jättiläiset ilmoittivat lopettaneensa tuotannon tästä syystä.

Keskeytetty tuotanto Subarussa

Reutersin uutisten mukaan Subaru Yajima lopetti tuotannon 10.-27. Huhtikuuta Yajiman tehtaan sirunsaannin häiriöiden vuoksi.

Subarun lausunnossa ilmoitettiin, että yhtiö jatkaa tuotantoa kaikilla tämän tehtaan tuotantolinjoilla 10. toukokuuta alkaen, ja todettiin, ettei ole tarkkoja tietoja siitä, miten tilinpäätökseen vaikuttaa keskeytyminen .

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar