OYAKin Ro-Ro-satamasta tulee globaalin autologistiikan uusi keskus

ensimmäinen retkikunta oyakin-autokeskeiseen ro ro -porttiin
ensimmäinen retkikunta oyakin-autokeskeiseen ro ro -porttiin

OYAK Maritime and Port Management INC. Ensimmäinen koematka toteutettiin onnistuneesti yhteisessä satamaoperaatiossa, jonka perusti japanilainen NYK Line (Nippon Yusen Kaisha) yhteistyössä kaikkien Kocaelin Körfezin piirin tuotemerkkien kanssa. Autokeskeinen Ro-Ro-satama, joka palvelee kansainvälisesti, valmistautuu tulemaan uudeksi globaalin autologistiikan keskukseksi.Ensimmäisen kansainvälisen koeajon aikana pidettiin yksi Turkin tärkeimmistä autoteollisuuden tarpeisiin keskittyvistä ro-ro-satamista. Ensimmäisellä matkalla, joka alkoi Constantasta (Romania) ja saatiin onnistuneesti päätökseen Persianlahden alueella, tuodut ajoneuvot evakuoitiin satamassa. Vuodesta 2019 lähtien rakenteilla olevasta Ro-Ro-satamasta tulee kansainvälisten automerkkien vienti- ja tuontiportti sen virallisen avaamisen jälkeen lähipäivinä.

Se vaikuttaa merkittävästi kansantalouteen

Japanilainen jättiläinen NYK, joka toteutettiin yhteistyössä sataman kanssa, on Turkin viennin veturi vastaamaan autoteollisuuden luomiin uusiin tarpeisiin ja vaatimuksiin, mikä antaa merkittävän panoksen kansantalouteen. Vuotuinen 780 tuhannen ajoneuvon käsittelykapasiteetti ja yhteensä 265 tuhatta neliömetriä sisätiloissa pysäköintitilaa vain sataman kanssa, joka palvelee autoteollisuutta. " alansa suurin satama kuljettaa. "

Kansainvälisen autologistiikan reitti muuttuu huhtikuussa

OYAK: n pääjohtaja Süleyman Savaş Erdem totesi, että ensimmäisen testimatkan onnistunut loppuunsaattaminen on historiallinen hetki kansainväliselle autoteollisuudelle. maailman vanhimmat ja suurimmat varustamot. Ensimmäisen tutkimusmatkan kaikkien prosessien toteuttaminen yhteistyössä OYAK-konserniyhtiöiden kanssa sai meidät myös ylpeiksi. Ratkaisumme on lisätä investointeja Turkkiin, mikä on erittäin tärkeä tarve osoituksena luottamuksestamme autoteollisuuteen. Toivon, että satamamme, joka muuttaa kansainvälisen autologistiikan reittiä lyhyessä ajassa ja josta tulee keskus, on hyödyllistä maallemme. "

Alhaiset kuljetuskustannukset lisäävät ro-ro-satamien potentiaalia

Meriliikenne, jolla on 90 prosentin osuus kokonaisliikenteestä, on yhä enemmän kysyntää kaikkialla maailmassa edullisimpana kuljetustapana. Kustannusetujen lisäksi havaitaan, että yritykset suosivat multimodaalikuljetuksia Ro-Ro-satamien kanssa, joiden potentiaali kasvaa, kun maat siirtyvät meri- ja rautatiekuljetuksiin ympäristön kestävyyden nimissä. Kaikilla näillä Turkin tärkeimmillä vientimarkkinoilla, Euroopan unionilla, vähentää tieliikennettä, meriliikenteen on tarkoitus kannustaa ja edistää politiikan muutosta.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar