Naiset, jotka valmistautuvat synnytykseen raskaana olevan online-joogan avulla

naiset valmistautuvat synnytykseen raskaana olevan online-joogan avulla
naiset valmistautuvat synnytykseen raskaana olevan online-joogan avulla

Jännittävä ja täynnä kokemuksia oleva raskausprosessi tuo mukanaan myös monia epävarmuustekijöitä. Tänä aikana tilaa ruumiille ja sielulle ravitseville aktiviteeteille auttaa saamaan miellyttävän raskauden ja syntymän samalla vähentäen odottavien äitien stressiä.Raskaus on ihmeellinen prosessi, mutta monet odottavat äidit kokevat tämän prosessin aikana syvää epävarmuutta, epävarmuutta ja ahdistusta. Tässä prosessissa fyysiset aktiviteetit sekä äitien ja vauvojen terveystarkastukset edistävät terveellisempää ja nautinnollisempaa prosessia. Raskausjooga, joka sisältää liikkeitä ja hengitystekniikoita, jotka paitsi vahvistavat odottavia äitejä fyysisesti ja henkisesti, myös valmistelevat henkisesti syntymää raskauden eri vaiheissa; Se auttaa elämään hetkeä tietoisesti ja kommunikoimaan vauvan kanssa ennen syntymää. Studion paras itsensä perustaja Emir Kurşunoğlu totesi, että fyysinen toiminta on tärkeämpää terveellisen raskauden aikana, etenkin näinä päivinä, jotka eivät ole aktiivisia kotona, ja että kaikki odottavat äidit, joilla on lääkärin hyväksyntä, voivat rentoutua raskaana olevien joogatuntien verkossa.

Jäsenyysjärjestelmänsä avulla Studio Best Self tarjoaa online-joogaa, pilates-tunteja ja meditaatioistuntoja eri tasoille eri vuorokaudenaikoina sekä Glowy Self -kursseja, jotka on erityisesti valmistettu raskaana oleville naisille, ja istuntoja, jotka eivät sisällä vaikeita poseja ja sekoitettu useisiin toistuviin asennot. Vaikka fyysiset jooga-asennot, henkiset ja hengelliset harjoitukset raskauden aikana valmistavat äitejä syntymään; edistää terveellisempää ja voimakkaampaa raskausprosessia.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar