Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö rekrytoida 130 pysyvää työntekijää

liikenne- ja infrastruktuuriministeriö
liikenne- ja infrastruktuuriministeriö

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ottaa vastaan ​​yhteensä 9 työntekijää, joiden hakemuksen jättöpäivä on 2021. huhtikuuta 75, 55 turvallisuusvastaavaa ja 130 siivoojaa.Työntekijöitä rekrytoidaan jatkuvasti työlain nro 4857 ja virallisessa lehdessä nro 09 julkaistun, 08 päivätyn, asetuksen (EY) N: o 2009 mukaisesti julkaistun asetuksen julkisista laitoksista ja organisaatioista palveluksessa olevien työntekijöiden menettelyistä ja periaatteista. työskenteli liikenne- ja infrastruktuuriministeriön keskus- ja maakuntayksiköissä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELTAMISMALLI, SIJAINTI JA PÄIVÄMÄÄRÄ

Hakemukset Turkki Business Associationin (TEO) verkkosivusto 05-04 päivien välillä tehdään verkossa järjestelmän kautta.

YLEISET EHDOT

1) Nro 2527 Turkin ulkomaisesta aatelistoiminnosta, jota he voivat vapaasti harjoittaa ja Taide Turkissa, julkisissa, yksityisissä järjestöissä tai rikkomatta yritystoimintaa koskevan lain säännöksiä Turkin kansalaiseksi,

2) täytettyään 18 vuoden ikä hakemuksen tekopäivästä alkaen,

3) Rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslakia ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtionsalaisuuksia ja vakoilua vastaan, kavallukset, kiristys, lahjonta, varkaudet, petokset, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, petollinen konkurssi Olla tuomitsematta tarjouskilpailuista, suorituksen vääristämisestä, rahanpesuvaroista tai salakuljetusrikoksista,

4) ei asepalvelusta (lykätä, lykätä tai vapauttaa) miesehdokkaille,

5) ei saa riistää julkisia oikeuksia, julkisten laitosten ja järjestöjen irtisanomista tehtävistään tai ammatista irtisanottuja,

6) Valmistuminen pätevyys- ja ehtotaulukossa ilmoitetuista osastoista hakemuksen viimeisenä päivänä ja täyttävät ammatin asettamat vaatimukset haluamilleen viranimikkeille,

7) Tällä hetkellä ei ole pysyvää henkilöstöä liikenne- ja infrastruktuuriministeriön keskus- ja provinssiyksiköissä,

8) ei ole saanut vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä miltään sosiaaliturvalaitokselta,

etsitään.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar