Kriittisen viestinnän ja sähköisen sodankäynnin komponentit kotimaiselta yritykseltä

Tualcom Elektronik AS
Tualcom Elektronik AS

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank vieraili Tualcom Elektronik AŞ: ssa, joka suunnittelee ja valmistaa viestinnän ja sähköisen sodankäynnin kriittisiä komponentteja ja vie noin 50 dollaria grammaa kohden.TÜBİTAKin puolustusteollisuuden tutkimus- ja kehitysinstituutin johtaja Gürcan Okumuş seurasi ministeri Varankia vierailun aikana.

Varank, saatuaan Tualcomin pääjohtaja Tunahan Kırılmazilta ja varatoimitusjohtaja Ahmet Salih Erdemiltä tietoja yhtiön toiminnasta, Varank tutki esittelyn jälkeen tuotekehitystoimintaa paikan päällä.

Kırılmaz sanoi, että Tualcom perustettiin kahdeksan vuotta sitten teollisuus- ja teknologiaministeriön ”Techno-Enterprise Capital Support” -tuella. Yritys jatkoi hankkeitaan TÜBİTAKin ja puolustusteollisuuden organisaatioille toimittamien tuotteiden tuella. Kırılmaz totesi suunnittelevansa ja valmistavansa alimmalle tasolle 8 hengen tiimillä, enimmäkseen insinööreillä ja teknikoilla. Kırılmaz totesi toimittaneensa kriittiset komponentit monille alustoille sekä Turkissa että ulkomailla ja kehittäneensä erityisesti UAV: ​​n, SİHA: n, ohjusten ja ammusten osajärjestelmät.

Kırılmaz totesi, että he vievät noin 20 prosenttia tuottamistaan ​​tuotteista:

”Teemme erilaisia ​​toimintoja tämän kehittämiseksi edelleen. Tuotteitamme pidetään parempana rakenteineen, jotka voidaan integroida kaikkiin alustoihin niiden korkean teknologian ja erittäin pienen koon vuoksi. Voimme toimia paremmin kuin ulkomaiset kollegamme. Tällä tavoin olemme erittäin kysyttyjä. Tällä hetkellä tuotteemme ovat parempia kuin ulkomaiset tuotteet kansallisilla alustoilla, enimmäkseen UAV: ​​t ja ohjukset. Se, että kriittisistä komponenteista, kuten elektronisesta sodankäynnistä ja viestintäjärjestelmistä, koostuvat tuotteemme tuodaan, voi aiheuttaa ongelmia. Tästä syystä on ratkaisevan tärkeää, että tuotteemme tuotetaan paikallisesti ja valtakunnallisesti. "

YHTIÖN VIENTIMÄÄRÄ LÄHETTI 1,5 MILJOONAA DOLLARIA

Kırılmaz, joka kertoi tekevänsä viime vuonna noin 1,5 miljoonaa dollaria ulkomaanmyyntiä, ilmoitti vievänsä tuotteita moniin maihin, kuten Saksaan, Englantiin, Ranskaan, Brasiliaan, Etelä-Koreaan, Italiaan ja Pakistaniin.

Kırılmaz korosti, että heidän kehittämänsä tuotteet ovat tasolla, joka voi kilpailla maailman kanssa laadun ja suorituskyvyn suhteen: ”Kun myymme maahan, muille tuotteillemme on kysyntää. Siksi meillä on jatkuvaa vientiä. Kehitämme ja vietämme tuotteita, joiden lisäarvo on 40-50 dollaria grammaa kohden. " hän puhui.

Kırılmaz totesi, että yhtiön tuotteita on alettu käyttää maassa ohjus- ja ampumatarvikeprojekteissa viime aikoina, ja Kırılmaz totesi, että heidän kehittämänsä hillonkestävä ”Anti-Jam” -järjestelmä herätti suurta huomiota sen suuren menestyksen ja pienen mittasuhteen ansiosta.

Kırılmaz totesi, että he ovat äskettäin kehittäneet 8-antennisen "Jam-Jam" -järjestelmän ja että tätä järjestelmää voidaan pyytää UAV- ja SİHA-alustoille sen korkean suorituskyvyn ansiosta.

KANSALLINEN PAIKKOJÄRJESTELMÄ

Kırılmaz totesi, että he tuottavat myös parvi-viestintäjärjestelmiä, että niitä käytetään aktiivisesti kotimaisilla alustoilla ja että he voivat suorittaa kaiken viestinnän, kuten ohjus-UAV, UAV-UAV, UAV-maa-viestintä kansallisten tuotteiden kanssa.

Toteamalla, että useat käyttöympäristöt pystyvät kommunikoimaan tehokkaammin kommunikoimalla keskenään rikkomattoman, laumakonseptin mukaisen sähköisen sodankäynnin järjestelmän avulla, hän sanoi: "On tärkeää, että järjestelmämme ovat kustannustehokkaita ja pienikokoisia, mallinnamalla ne kommunikoida keskenään vakavan voiman ja kyvyn kannalta. Kehitämme uusia laitteita, jotka soveltuvat uusiin konsepteihin, ja tarjoamme niitä puolustusteollisuutemme palvelulle. " sanoi.

Kırılmaz sanoi, että he työskentelevät GPS: stä ja GNSS: stä riippumattoman kansallisen paikannusjärjestelmän parissa.

"Myös tässä foorumimme pystyvät esittelemään kantansa kansallisilla ratkaisuillamme. Aloitimme heidän ensimmäiset kokeilunsa, teemme mielenosoituksia eri lennoilla. Tämä järjestelmä voi sopeutua alueelliseen navigointiin kansallisilla ratkaisuillamme tarvitsematta maailmanlaajuisia navigointisatelliitteja alustoillemme. Siten UAV tai ohjus pystyy lentämään ilman GPS-vastaanotinta. "

"VAKAVA OSUUS KANSALLISEEN AVARUUSOHJELMAAN"

Rikkomaton, Turkki, erityisesti kansallisen avaruusohjelman viestinnän tavoitteet, telemetria ja voi tarjota merkittävää apua kansallisen puolueiden navigointijärjestelmän määrittelyssä: "Olemme jo kokeilleet valmiustamme tietylle alustalle, koska käytimme niitä korkealla. Pyrimme jopa toteuttamaan kokeilualueella tulevina kuukausina. UAV, SİHA, ohjuksemme ja ampumatarvikkeemme pystyvät löytämään paikkansa ilman ulkomaista paikannusjärjestelmää ja saavuttavat helposti tavoitteensa kansallisten järjestelmien avulla. " sanoi.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar