Perinteiset kansainväliset esteetön Erciyes-päivät pidettiin

Perinteiset kansainväliset esteetön Erciyes-päivät pidettiin
Perinteiset kansainväliset esteetön Erciyes-päivät pidettiin

"Kansainväliset esteetön Erciyes-päivät", jotka järjestetään perinteisesti joka vuosi, pidettiin Erciyes-hiihtokeskuksessa vain rajoitetusti vammaisten henkilöiden kanssa koronavirustoimien puitteissa.Kayseri Erciyes Inc. Järjestäjät vuosittain Barrier-Free Erciyes Days, Kayseri Metropolitan Municipality, Arlberg Sport, Ace Hotel, Kayseri Transportation Inc., Spor A.Ş. Se pidettiin kymmenennen kerran Tekirin alueella 10 metrin korkeudella sen tuella.

pystyä ilmaisemaan itsensä vammaisten sosiaalialalla, järjestäytyneissä aktiviteeteissa varmistamaan vuoristo-urheilunsa ja osallistumisensa kulttuuritoimintaan, viime vuosina Turkissa on kaikkialla ja satoja ulkomailta, kuulo- ja henkisesti vammaisten takia ovat raskaat pandemiat, tietyn määrän osallistujia. Osoittaen, että lumella ja vuoristolajeilla ei ole esteitä, vammaiset ihmiset nauttivat lumesta täysimääräisesti tapahtumassa, jossa naamioita, etäisyyttä ja hygieniaa koskevia sääntöjä sovellettiin huolellisesti.

Kayseri Erciyes Vammaisten talvi- ja ulkouima-urheiluseuran varapresidentti Kadircan Gökalp sanoi: "Valitettavasti ystävämme toisesta kaupungista eivät voineet tulla pandemiaympäristön takia. Symbolisesti tulimme yhdessä erään ystävän kanssa Kayseristä toteuttamaan tämän tapahtuman ”, hän sanoi.

Nazım Eraslan, joka nousi pyörätuolistaan ​​ja hiihti lumilaudalla, sanoi: "Este päättyy vain aivoihin. Emme tunnista muita fyysisiä haittoja. Olimme pandemian takia hieman istumattomia, mutta meillä oli niin hyvä tilaisuus tämän organisaation kanssa Erciyesissä. Paljon kiitoksia kaikille osallistujille. Neuvoni vammaisille veljillemme ja sisarillemme on koskaan menettää uskoaan. Jos he työskentelevät, he saavat varmasti palkkansa.

Harun Mut, joka menetti yhden jalkansa gangreenitaudin seurauksena 7-vuotiaana, ei ole vammainen. Emme voi tehdä mitään, jos voimme voittaa mielessä olevan esteen. Jos voin hiihtää yhdellä jalalla, kaikki voivat harrastaa tätä urheilua enemmän. Älköön niitä lukitko koteihinsa, he voivat tehdä monia urheiluhaaroja ulkona. Tämän tapahtuman avulla Erciyesissä meillä oli mahdollisuus nauttia vuoristoilmasta ja pitää hauskaa.

10. Esteettömät Erciyes-päivät järjestettyjen kelkka-, jousiammunta- ja dart-kilpailujen voittajat saivat mitalinsa Kayseri Erciyes A.Ş: lta. Suunta. Vaihtokurssi. Pää. DR. Murat Cahid Cıngı esitteli sen. Cıngı, "Olemme vain kansainvälisellä tasolla perustettu hiihto-organisaatio vammaisille kansalaisillemme Turkissa, ja joka vuosi meidän on päästävä toimeen osallistujiemme vähemmän innostuksella tällä toiminnalla, joka aiheuttaa viruksen kuorolle tänä vuonna. Isännöimme vieraitamme parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamalla kaikki varotoimenpiteemme pandemiasääntöjen mukaisesti. Olemme tarjonneet vammaisille veljillemme ja sisarillemme, jotka ovat olleet pitkään olleet suljettuina kodeistaan, ympäristön, jossa he voivat viettää mukavaa aikaa erilaisilla toiminnoilla, vaikkakin rajoitetusti. Toivomme, että maana pääsemme eroon koronavirusongelmasta mahdollisimman pian ja pidämme tapahtumamme jälleen festivaalitunnelmassa tulevina vuosina ", hän sanoi.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar