Hyundai jakaa ensimmäiset piirustuksen Santa Cruz -mallista

Hyundai jakaa ensimmäiset piirustuksen Santa Cruz -mallista
Hyundai jakaa ensimmäiset piirustuksen Santa Cruz -mallista

Hyundai jakoi ensimmäiset piirustukset odotetusta Santa Cruz -mallista. Maailman ensi-ilta tapahtuu 15. huhtikuuta online-lanseerauksella, ja auton odotetaan kiinnostavan seikkailunhaluisia käyttäjiä. Lisäksi Santa Cruz mullistaa uuden maaston sekä SUV-, Crossover- että Pick-up-segmenteissä tarjoamalla täysin toisen ajoneuvoluokan.Santa Cruzilla on tyypillisesti erittäin rohkea muotoilu. Se sisältää myös tehokkaat ja tehokkaat voimansiirtovaihtoehdot tässä hienostuneessa suunnittelussa. Autolla, jolla on uusimmat tekniikkayhteydet ja viihdelaitteet, on korkea ohjattavuus kaupunki- ja maankäytössä. Vaikka nelipaikkainen ja suljettu hytti auto täyttää seikkailuun suuntautuvien käyttäjien päivittäiset tarpeet, se voi tehokkaiden ja tehokkaiden moottoreidensa ansiosta myös ylivertaisen suorituskyvyn maastossa.

Hyundai, joka jakaa yksityiskohdat Santa Cruzista 15. huhtikuuta, pyrkii saavuttamaan tärkeät myyntiluvut, erityisesti Yhdysvaltojen markkinoilla. Neliveto Santa Cruz valmistetaan tänä kesänä Hyundain tehtaalla Montgomeryssä, Alabamassa.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar