Huomio! Voi aiheuttaa liikaa kulutusta

Älä anna psykologiasi heikentyä odottaessasi keväätä
Älä anna psykologiasi heikentyä odottaessasi keväätä

Äkilliset ilman lämpötilan muutokset, jotka tapahtuvat kevään saapuessa, voivat vaikuttaa haitallisesti ihmisen psykologiaan. Koska kevätkuukausina esiintyvä stressi voi johtaa masennukseen, tilanteen vastakohta voi aiheuttaa euforisia tunteita liikaa. Tämän kaksisuuntaisen tilan sairauskuvaa kutsutaan maaniseksi hyökkäykseksi ja häiriötä, johon henkilö on, kutsutaan kaksisuuntaiseksi mielialahäiriöksi.Jotkut varotoimenpiteet on toteutettava kevään aikana, jotta tämä ongelma, joka tunnetaan myös nimellä mielialahäiriö, ei vaikuta siihen. Asiantuntija Memorial Kayseri -sairaalan psykiatrian osastolta. DR. Şaban Karayağız antoi tietoa kaksisuuntaisesta eli mielialahäiriöstä, jota esiintyy monissa ihmisissä ilman lämpötilan muuttuessa.

Se voi myös aiheuttaa liiallisia menoja

Kausivaihteluiden vaikutus ihmisen psykologiaan on todistettu tosiasia tieteellisessä tutkimuksessa. Vaikka yleisesti uskotaan, että vain kausiluonteinen masennus esiintyy kausivaihteluissa, mielialan häiriö, joka on masennuksen vastakohta, toisin sanoen emotionaalinen romahdus, ilmenee kevään päivien pidentyessä, asteittainen kuumien kasvojen osoittaminen aurinko ja sään lämpeneminen. Tänä aikana maaninen hyökkäys ilmenee tunteiden ylivuotona tai lisääntymisenä; Se johtaa liialliseen iloon ja nautintoon, unettomuuteen, lisääntyneeseen energiaan, haluun puhua liikaa tai käyttää liikaa rahaa.

Ei pidä sekoittaa masennukseen

Keväällä havaitaan ylivuoto tai tunteiden lisääntyminen, ja henkilö voi tuntea olevansa onnellisempi tai vihaisempi kuin hän on. Tunteet nousevat edelleen kevättömästi. Aivan kuten emotionaalinen romahdus on poikkeama normaalista, tunteiden liiallinen nousu on poikkeama. Niin kauan kuin tunteiden nousua ei ole liioiteltu, ympäröivät ihmiset eivät ehkä huomaa sitä. Toisaalta masennus, joka on toistuva terveysongelma, aiheuttaa henkisen romahduksen syksyllä ja talvella. On todettu, että kausiluonteinen masennus ja siihen liittyvät itsemurhat ovat voimakkaita etenkin Baltian maissa, jotka kaipaavat aurinkoa.

Oireet, jotka auttavat diagnosoimaan tautia

  • Ihmiset, joilla on maaninen hyökkäys keväällä, ympäröivät ihmiset voivat yleensä huomata lausunnoilla, kuten "Hänen ilonsa on erittäin hyvä, en ole koskaan nähnyt häntä sellaisena onnellisena".
  • Tunteiden tason nousu, joka on tämän jakson pääpiirre, nähdään samalla nopeudella suurimman osan päivästä vähintään 7 päivän ajan.
  • Muita oireita ovat lisääntynyt ajattelu, lisääntynyt puhe, energinen tunne huolimatta vähäisestä tai ei lainkaan unesta.
  • Tapahtumien, syy-seuraussuhteiden välinen huomiotta jättäminen, tehdyt investoinnit ajattelematta tämän ajanjakson loppua ja nautittavan toiminnan hallitsematon suorittaminen ovat myös maanisen hyökkäyksen oireita.

Jos kuvaa ei käsitellä, se voi pahentua.

Kun kuva on joskus vakava, näihin tunteisiin voi liittyä aistiharhoja tai harhaluuloja. Äärimmäiset oireet, kuten itsensä näkeminen korkeassa asemassa, tunne pyhiksi, puhuminen yliluonnollisten olentojen (enkelien tai demonien) kanssa, voivat olla seurausta tästä ajatussisällöstä. Sairauskuvaa kutsutaan maaniseksi hyökkäykseksi ja häiriötä, jossa henkilö on, kutsutaan kaksisuuntaiseksi (kaksisuuntaiseksi) häiriöksi. Se on häiriö, jolla on suurempi geneettinen välitys muihin mielisairauksiin verrattuna. Se yleensä muuttuu krooniseksi tai toistuvaksi. Biologisesti on todettu, että tiettyjen hormonien, kuten serotoniinin ja noradrenaliinin, eritykset häiriintyvät aivoissa. Kun tällainen epämukavuusoire havaitaan, henkilön tulee ehdottomasti kääntyä asiantuntijan puoleen.

Ehdotuksia suojaamiseksi mielialahäiriöiltä

  • Kevään aikana ruokavalioon tulisi tehdä muutoksia emotionaalisten häiriöiden välttämiseksi. Ruoat, jotka ovat helposti sulavia, tulisi valita. Tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio tulisi ottaa, ja päivittäinen vesimäärä, jota keho tarvitsee, tulisi ehdottomasti ottaa.
  • Sinun tulisi nukkua vähintään 7 tuntia päivässä, ja noudata nukkumistapaa ja kestoa. Nukkumista häiritsevää kahvia ja teetä tulisi välttää.
  • Päivänvaloa tulisi käyttää pitkään, aikaa ei pitäisi viettää sisätiloissa, kotona ja työpaikoilla tulisi pitää parempana auringonvaloa.
  • On käytettävä vaaleanvärisiä, auringonvaloa heijastavia vaatteita ja mieluummin hienorakenteisia ja hengittäviä vaatteita.
  • On kiinnitettävä huomiota energian lisääntymiseen ihmisessä, ja jos on saastunutta iloa, sitä on noudatettava.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar