Akarca DDY -sillan ylikulkusilta laskee avaamispäiviä

ddy-sillan ylitys lasketaan päivinä kiireellisinä
ddy-sillan ylitys lasketaan päivinä kiireellisinä

Alaşehirin, Yeni Mahallen ja Barış Mahallesin yhdistävän Akarca DDY Köprülü -ylikulkusillan rakentaminen on saatu päätökseen.

15 miljoonan jättisijoitus TCDD: stä AlasehiriinAjoneuvosillan ylikulkusillan rakentaminen Basmane-Afyon-radan 2020 + 171 km: n tasoristeyksen sijasta, jonka TCDD: n pääosasto tarjosi ja aloitti marraskuussa 165, saatiin päätökseen ja sen alustava hyväksyntä tehtiin. Sillan ylikulkusilta, jonka TCDD Izmirin alueellinen osasto hyväksyi alustavasti, avataan ajoneuvoliikenteelle lähipäivinä sen jälkeen, kun GDZ Elektrik on saanut valaistuksen valmiiksi.

Alaşehirin piirikuvernööri Abdullah Uçgun tutki sillan rakentamisen lopullista tilaa paikan päällä. Tutkittuaan työtä hän sai viranomaisilta tietoja.

Akarca DDY Köprülü -ylikulkusillan rakentamisen tutkinnan aikana piirikuvernööri Uçgunia seurasi Alaşehir Ak -puolueen piirin puheenjohtaja Yaşar Demirel.

Haluan kiittää piirikuvernööri Uçgunia, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlua, Manisan kuvernööriä Yaşar Karadenizia, TCDD: n pääosastoa, Manisan varajäseniä ja niitä, jotka ovat antaneet panoksensa. Sanoi.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar