BorgWarner julkistaa etenemissuunnitelmansa, joka keskittyy sähköajoneuvoihin

borgwarner paljastaa etenemissuunnitelmansa, joka keskittyy sähköajoneuvoihin
borgwarner paljastaa etenemissuunnitelmansa, joka keskittyy sähköajoneuvoihin

BorgWarner, joka on maailman johtava tehokkaiden ajoneuvotekniikan ratkaisujen käyttäjä, selitti sähköajoneuvoihin keskittyvän tiekartan kulmakiviä tuotannossaan ja markkinoinnissaan.Tässä yhteydessä yrityksen tavoitteena on lisätä sähköajoneuvojen tuloja noin 2030 prosenttiin vuonna 45 "Charging Forward" -suunnitelmallaan. Jos tämä on suunnitelman perusta; laajentamalla edelleen organisaatioverkkoa uusilla investoinneilla ja kumppanuuksilla sekä kehittämällä uutta tekniikkaa sähköajoneuvoille. Lausuessaan aiheesta BorgWarnerin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Frédéric Lissalde sanoi: "On aika nopeuttaa siirtymistä sähköistykseen, koska aiomme kasvaa kannattavammaksi seuraavien 10 vuoden ajan! Olemme työskennelleet hyväkseen tätä mahdollisuutta vuosien ajan ja olemme varmoja, että meillä on tarvittava mittakaava, salkku, taloudellinen vahvuus ja tiimi menestyäksemme. "

Tarjoamalla innovatiivisia tuotteita ja palveluja maailmanlaajuiselle autoteollisuuden jälkimarkkinoille, BorgWarner julkisti yleisölle siirtymäsuunnitelmansa sähköajoneuvoihin tuotanto- ja markkinointisuunnitelmissaan. BorgWarnerin toimitusjohtajan Frédéric Lissalden esityksellä selitettiin yhtiön etenemissuunnitelma ja tavoitteet sähköajoneuvojen maailmassa. "Charging Forward" -suunnitelman puitteissa annetuissa lausunnoissa BorgWarner pyrkii nostamaan sähköajoneuvojen tuloja alle kolmesta prosentista yrityksen kokonaistuloista noin 3 prosenttiin vuonna 2030. Tässä suunnassa se keskittyy laajentamaan tuotevalikoima kohti sähkökäyttöisiä hyötyajoneuvoja, laajentamalla edelleen hajautettua organisaatioverkkoaan, toteuttamalla toimia, jotka tarjoavat kilpailuetua sähköisiin siirtymiin, ja tarjoamalla innovatiivisempia tekniikoita.

"Meillä on tarpeeksi näkemystä ja taloudellista voimaa siirtyä sähköön!"

BorgWarnerin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Frédéric Lissalde, joka arvioi asiaa, totesi pyrkivänsä kasvamaan kannattavasti sähköajoneuvoihin tehtävien investointien ja tutkimusten avulla seuraavien 10 vuoden ajan; "Yrityksemme, jolla on pitkä historia, yli 100 vuotta; on menestystarina, joka rakentuu ylivoimaiselle tuotejohtajuudelle, ketteryydelle, hajautetulle liiketoimintamallille, kurinalaiselle talous- ja operatiiviselle hallinnalle. On aika nopeuttaa sähköistystämme suunnitellessamme kannattavampaa kasvua seuraavalle kymmenelle vuodelle! Uskomme, että on erittäin tärkeää, että tavoitteemme ovat realistisia, pitkän aikavälin, lyhytaikaisia ​​ja kestäviä, jotta voimme siirtyä sähköön. Olemme työskennelleet hyväkseen tätä mahdollisuutta vuosia ja olemme varmoja, että meillä on mittakaava, salkku, taloudellinen vahvuus ja tiimi menestyäksemme. "

BorgWarnerilla kaikki investoinnit ovat puhdas ja sähköinen tulevaisuus!

BorgWarnerin investoinnit ja tutkimukset sähköajoneuvoista; Se kulkee käsi kädessä puhtaan ja energiatehokkaan maailman vision kanssa, mukaan lukien sitoumus olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. BorgWarner, joka on merkittävästi laajentanut liiketoiminta-alueitaan tekemillään investoinneilla, keskittyy edelleen kaksinumeroisen marginaalin kehityksen ylläpitämiseen. Tässä yhteydessä on odotettavissa, että yrityksen sisällä syntyy noin 2021 miljardin dollarin vapaa virta vuosina 2025--4,5. Hankittavan lisäpääoman myötä tämä kasvu; Se vahvistaa edelleen BorgWarnerin asemaa sähköajoneuvojen maailmassa erilaisilla uusilla fuusioilla, yritysostoilla ja orgaanisilla investoinneilla.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar