2021 LGS-opas julkaistu

LG-opas on julkaistu
LG-opas on julkaistu

Tänä vuonna on julkaistu 6. kesäkuuta 2021 pidettävän keskuskokeen hakemus ja hakemusopas lukion siirtymäjärjestelmän (LGS) puitteissa.Lukuvuoden 2020-2021 lopussa keskikouluhakemus ja keskiasteen oppilaitosten hakemusopas, joka vie opiskelijat tenttiin, on ilmoitettu verkkosivustolla "meb.gov.tr".

Oppaassa keskuskokeeseen liittyvät menettelyt ja periaatteet opiskelijoiden valitsemiseksi luonnontieteiden lukioihin, yhteiskuntatieteellisiin lukioihin, Anatolian ammatillisten ja teknisten Anatolian lukioiden teknillisiin ohjelmiin ja erityisohjelmia ja -hankkeita toteuttaviin oppilaitoksiin joka vastaanottaa opiskelijat keskitetysti, annetaan luettelo ja kiintiöt.

Tenttihakemukseen ei tarvita lisätoimenpiteitä.

Ministeriö jättää keskitetyn tentin hakemukset 6. kesäkuuta 2021 LGS: n puitteissa keskitetysti 5. – 14. Huhtikuuta 2021.

Automaattinen hakuprosessi suoritetaan kaikille 8. luokan opiskelijoille, jotka opiskelevat kotimaassa. Ulkomaalaisissa kouluissa opiskelevat opiskelijat, jotka eivät ole ilmoittautuneet e-koulujärjestelmään, tekevät hakemuksensa täyttämällä julkaistun oppaan lomakkeen. Opiskelijoiden ja vanhempien ei siis tarvitse tehdä fyysistä hakemusta tenttiin.

Opiskelijoiden, joiden ministeriö jättää hakemuksen automaattisesti, ei tarvitse suorittaa tenttiä. Tenttiä haluavat opiskelijat voivat suorittaa kokeen ilman hakuprosessia.

Valokuvakokeen ilmoittautumisasiakirja ilmoitetaan e-koulun vanhempien tietojärjestelmässä 27. toukokuuta 2021. Koulujen johtajat saavat opiskelijoidensa tentin pääsyasiakirjat tästä päivästä alkaen ja sinetöidään ja luovutetaan opiskelijoille.

Ei muutosta tentissä

LGS: n keskuskokeen istunnoissa, tenttien kestoissa, kysymysten lukumäärässä ja kurssijaossa ei tehty muutoksia.

Kuten edellisenä vuonna, tentti pidetään kahdessa jaksossa vuonna 2021. Opiskelijoille kysytään yhteensä 90 kysymystä, jotka kaikki ovat monivalintakysymyksiä. Turkin kello klo 09.30 ensimmäisessä istunnossa ja toinen istunto alkaa klo 11.30. Ensimmäisessä istunnossa opiskelijoille kysytään yhteensä 50 kysymystä Turkin, Turkin vallankumouksen historiasta ja kemalismista, uskonnollisesta kulttuurista ja etiikasta sekä vieraiden kielten oppitunneista, ja annetaan 75 minuutin vasteaika. Toisessa istunnossa opiskelijoille kysytään yhteensä 40 kysymystä matematiikan ja luonnontieteiden luokilta, ja opiskelijoilla on 80 minuuttia aikaa vastata.

Oikeiden ja virheellisten vastausten määrä määritetään kullekin alitestille suullisessa ja numeerisessa osassa. Jokaisen opiskelijan raakatulos kullekin osa-testille lasketaan vähentämällä kolmasosa väärien vastausten lukumäärästä asianmukaisten testien oikeiden vastausten määrästä.

Kokeen tulokset ilmoitetaan 30. kesäkuuta 2021 Internet-osoitteessa "meb.gov.tr". Koetulosten asiakirjoja ei lähetetä opiskelijoille postitse.

Opiskelijakiintiö kouluissa on 174 tuhatta 160

Anatolian lukiot, tieteen lukiot, yhteiskuntatieteelliset lukiot, Anatolian ammatillisten ja teknisten Anatolian lukioiden tekniset ohjelmat ja erityisohjelmia ja -hankkeita toteuttavat keskiasteen oppilaitokset sisällytettiin myös ilmoitetun oppaan liitteeseen. Julkaistun luettelon mukaan sijoitetaan yleisiin opiskelijoiden testituloksiin Turkki 2 60 lukiokeskus.

Tässä yhteydessä kouluihin, jotka ottavat vastaan ​​tenttiä, otetaan vastaan ​​174 tuhatta 160 opiskelijaa. Kiintiö 56 tuhatta 396 Anatolian lukiolle, 36 tuhatta 980 tiedelukioille, 10 tuhatta 142 yhteiskuntatieteiden lukioille, 36 tuhatta 712 kiintiötä Anatolian imaami hatip lukioille, 33 tuhatta 930 Anatolian ammatillisille ja teknisille lukioille.

Päästäksesi oppaan TÄÄLTÄ

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar