Cif Temizken Beautiful Projectin uusi pysäkki on Zincirlikuyu

Vaikka cif oli puhdas, kauniin projektin uudeksi pysähdykseksi tuli Zincirlikuyu
Vaikka cif oli puhdas, kauniin projektin uudeksi pysähdykseksi tuli Zincirlikuyu

IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu käytti puheenvuoron virtuaalisessa julkistamistapaamisessa, joka pidettiin Zincirlikuyu Metrobus -asemalla tehdyn järjestelytyön valmistumisen vuoksi. Sanomalla: "Haluamme saada kaikki tuntemaan, että kaikilla tässä kaupungissa asuvilla on oikeus puhua kaupungin hallinnossa", sanoi İmamoğlu. Olemme valmiita kuuntelemaan, tuottamaan yhdessä ja menestymään yhdessä. Konkreettisin esimerkki tästä on, että nautin hänen elämänsä ilosta ja kunniasta kauniilla sovelluksillamme, joita jaamme tänään. Tässä mielessä kutsun kaikki Istanbulin kansalaiset, kaikki Istanbulin arvostetut instituutiot ja organisaatiot tähän prosessiin. Istanbulin sinun lauseesi ei ole vain lause. "Jokaisella Istanbulissa asuvalla henkilöllä on vastuu", hän sanoi. Zincirlikuyu Metrobus -asema, joka on yksi kaupungin liikennelinjan avainasemista, organisoitiin uudelleen IMM: n ja Unilever-yritysten yhteistyön järjestämän Cif / Clean While Beautiful -kampanjan puitteissa.Yhteistyössä Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan (IMM) ja Unilever-yhtiön kanssa järjestetyn "Cif / Clean While Beautiful" -kampanjan laajuutta laajennetaan. Uusi projekti aloitettiin Zincirlikuyu Metrobus -asemalla, joka on yksi kaupungin kuljetuslinjan keskeisimmistä kohdista, Bosporinsalmelle ja Kultaisen sarven rannalle sijoitetun "roskakorkki" -sovelluksen jälkeen, joka sai kansalaisten arvostuksen. . Viimeinen kohta saavutettiin töissä, jotka suoritettiin nimellä “Cif / Clean While Beautiful @ Zincirlikuyu”.

İMAMOĞLU JA YILMAZ VASTAAVAT RUTKAYIN KYSYMYKSIIN

IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu osallistui projektin online-johdantokokoukseen. Virtuaalisessa esittelykokouksessa, jossa pidettiin kuuluisan näyttelijän Doğa Rutkay Kamalin esittely, İmamoğlu ja Unileverin kotihoitokategorian johtaja Leyal Eskin Yılmaz vastasivat Kamalin kysymyksiin. Kun İmamoğlu korosti, että Unilever- ja Cif-tuotemerkin kanssa tekemänsä yhteistyön edut ovat erittäin arvokkaita Istanbulille, İmamoğlu sanoi: "Istanbul on kaupunki, jolla on erittäin läheinen suhde mereen. Mutta valitettavasti meillä on puute meriemme puhtaana pitämisessä. "Çöpkaparlarilla" on tärkeä rooli sekä meriemme puhdistamisessa että tietoisuuden lisäämisessä ". Muistuttaen, että niiden tavoitteena on lisätä aktiivisten viheralueiden määrää, josta yleisö hyötyy, İmamoğlu sanoi: "Tältä osin olemme erittäin iloisia voidessamme tuoda kaupunkimetsämme, elämänlaaksomme ja monia uusia puistoja kaupunkiin."

"KETJUN KAIVOSSA TARVITTI SÄÄDÖTÄ"

İmamoğlu korosti, että Eminönün ja Karaköyn jalankulkijoiden alikäytävien kasvot ovat muuttuneet yrityksen kanssa tehdyn yhteistyön puitteissa. " ihmiset." Kun kiinnitettiin huomiota siihen, että Zincirlikuyu Metrobus -asema toimii myös tärkeänä keskustana kuljetuslinjalla, İmamoğlu sanoi: "Tällä alueella tarvittiin järjestely. Koska pysähdyksemme ei saanut paljon auringonvaloa sijaintinsa vuoksi. Pimeys oli hiukan ylivoimainen, niin sanotusti. Opastuksellamme tehdyn työn ansiosta siitä on nyt tullut tilavampi, mukavampi ja järjestyksellisempi julkinen tila. Jälleen aaltomerkkien ansiosta ruuhkaisina aikoina syntynyt hämmennys poistettiin suurelta osin ”.

"KANSALAISTEN OSALLISTUMINEN ON ERITTÄIN ARVOA"

Ilmaistessaan kiitollisuutensa Unilever-yritykselle ja sen työntekijöille yhteistyöstä ja panoksesta kaupungissa, İmamoğlu sanoi:

”Kaupungit ovat paikkoja, joissa asuu lähes 75–80 prosenttia maailman väestöstä. 21-luvun asuintila, kaupungit. Siksi puhumme haastattelemiemme paikallisten hallintovirkamiesten kanssa siitä, että kuntien tulisi antaa maailmalle hyvä vuosisata hyvällä mallilla. Paikallinen demokratia on todella tärkeä käsite. Osallistuminen, avoimuus ja terve järki, kansalaisten ja kansalaisten osallistuminen ympäristönsuojeluun ovat erittäin arvokkaita. Muuten yksikään toimielin ei pysty ratkaisemaan näitä ongelmia yksin. Maailmassa on 15–20 miljoonan kaupungin kaupunkeja. Näiden ongelmien ratkaiseminen, kestävän kaupunkielämän luominen ei voi olla pormestarin tai kuntaryhmän tehtävä. Tietenkin olemme instituutio, joka nykyaikaistaa ja hallitsee prosessia. Mutta kaupungit, joissa jokaisesta kansalaisesta tulee vastuullinen henkilö, voivat olla vain onnellisia. Olemme päättäneet luoda tämän. Meidän on luotava joukkoliike kaupungeissa, joissa yhteiskunta tuottaa ideoita, jakaa ja jopa vahvistaa solidaarisuuden henkeä, jos kaupunki on uhattuna, jos on elementti, joka luo suojaseinän ja tasoittaa tietä kaupunkiin aisti. "

"KAIKILLA ON OIKEUS ÄÄNIIN KAUPUNGIN HALLINNOSSA"

Sanomalla: "Haluamme saada kaikki tuntemaan, että kaikilla tässä kaupungissa asuvilla on oikeus puhua tässä kaupungin hallinnossa", sanoi İmamoğlu, "Haluamme kaikkien osallistuvan tämän kaupungin suunnitteluun ja tulevaisuuden kypsymiseen, jotta yhteiskunnan omistusvoima kasvaa. Hänelle; Olemme valmiita kuuntelemaan, tuottamaan yhdessä ja menestymään yhdessä. Konkreettisin esimerkki tästä on, että nautin hänen elämänsä ilosta ja kunniasta kauniilla sovelluksillamme, joita jaamme tänään. Tässä mielessä kutsun kaikki Istanbulin kansalaiset, kaikki Istanbulin arvostetut instituutiot ja organisaatiot tähän prosessiin. Istanbulin sinun lauseesi ei ole vain lause. Jokaisella Istanbulissa asuvalla on vastuu. "Tämä työ Unileverin kanssa sai meidät tuntemaan sen."

YILMAZ jakoi TIEDOT TEOKSISTA

Unileverin kotihoidon varatoimitusjohtaja Yılmaz esitteli myös lyhyen yhteenvedon työstä, jonka he ovat tehneet yhteistyössä IMM: n kanssa. Toteamalla, että "Zincirlikuyu, joka on metrobussin, metron ja monien keskeisten linja-autojen kohtaamispaikka, on Istanbulin suuren joukkoliikenneverkon sydän", Yılmaz jakoi seuraavat tiedot töistä:

”Tarkastelimme, mitä voimme tehdä ilmanlaadulle asemalta odottavien matkustajien kannalta, koska siellä on sekä autoja että metrobusseja. Teimme seinät puhtaiksi ja hyvin hoidetuiksi seinämaalilla, joka puhdistaa ilman ja itsensä. Tiedät, että Zincirlikuyu Metrobüsin asema on hieman tumma sijaintinsa ja arkkitehtonisen rakenteensa vuoksi. On tieteellinen tosiasia, että luonnonvalo saa ihmiset tuntemaan olonsa onnellisemmaksi ja energisemmäksi. Tämän perusteella asetimme luonnonvalon päivänvalon sävyihin. Se on kuitenkin hyvin täynnä, koska se on monien julkisen liikenteen linjojen yhteyspiste. Tästä syystä valmistelimme suuntamerkkejä, jotka tekevät jalankulkuliikenteestä sujuvampaa. Sijoitimme kasveja vahvistamaan aseman puhdasta näkymää ja lisäämään luonnollisuutta. Pyrimme jatkamaan projektin ensimmäisessä vaiheessa aloittamiamme kierrätystoimia sijoittamalla jätteiden lajittelulaatikot. Lisäksi näytämme joitain Cif Çöpkaparsin Bosporinsalmelta keräämiä jätteitä tässä erityisissä laatikoissa. Olemme myös luoneet tilaisuuden vahvistaa viestiä, tietoisuutta ja tietoisuutta Bosporin pilaantumisesta. "

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar