Tünektepe-köysirata on jälleen käytössä maanantaina 5. huhtikuuta

Tunektepe-köysirata avaa ovensa vierailijoille huhtikuussa
Tunektepe-köysirata avaa ovensa vierailijoille huhtikuussa

Antalyan pääkaupunkiseudun kunnan Tünektepe-köysirata ja sosiaaliset palvelut, jotka ovat olleet suljettuina jonkin aikaa huoltotöiden takia, ovat jälleen käytössä maanantaista 5. huhtikuuta.Tarjoamalla vierailijoille ainutlaatuisen näkymän Antalyaan, Tünektepen köysirata ja sosiaaliset palvelut keskeytetty palvelu 18. tammikuuta 2021 vuosihuollon vuoksi. Tünektepen köysiradalla ja sosiaalipalveluissa on saatu päätökseen kattavat huolto- ja korjaustyöt, jotta vierailijoille voidaan tarjota mukavampaa ja turvallisempaa palvelua.

PALVELUKSESSA JOKA PÄIVÄ, WEEKDAY

Laitos, jonka toiminta alkaa jälleen pandemiasääntöjen mukaisesti maanantaina 5. huhtikuuta, tuo edelleen kaupungin kansalaiset ja vierailijat ainutlaatuisen näkymän Antalyaan. Tünektepe-köysirata ja sosiaaliset palvelut ovat avoinna joka arkipäivä klo 10.00-18.00. Laitos on suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin, kun ulkonaliikkumiskieltoja sovelletaan.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar