Tukee verenluovutuskampanjaa EGO-pandemian aikana

Tukee verenluovutuskampanjaa egopandemiaprosessissa
Tukee verenluovutuskampanjaa egopandemiaprosessissa

Ankaran pääkaupunkiseudun EGO: n pääosasto tuki "Verenluovutus- ja kantasolunäytteenottokampanjaa", joka aloitettiin yhteistyössä Turkin Punaisen Puolikuun kanssa turvallisen verenkierron varmistamiseksi verivarastojen vähenemisen vuoksi. Verenluovutuskampanja jatkuu 1.-8. Huhtikuuta EGO: n pääosaston linja-autojen, liikenteen suunnittelun ja rautatiejärjestelmän sekä ajoneuvojen huolto- ja korjausosastojen alueellisissa osastoissa.Ankaran pääkaupunkiseudun kunta antoi täyden tukensa Turkin Punaisen Puolikuun järjestämälle verenluovutuskampanjalle lisätäkseen yhteiskunnassa tietoisuutta verenluovutuksesta, joka johtui verivarojen vähenemisestä pandemian aikana.

EGO: n pääosaston alueelliset osastot järjestävät "Verenluovutus- ja kantasolunäytteenottokampanjan", jonka järjestää Turkin Punainen Puolikuu 1.-8. Huhtikuuta 2021.

TUKI ELÄMEN SÄÄSTÄMISTÄ

EGO: n varatoimitusjohtaja Zafer Tekbudak ilmoitti, että he jatkavat Turkin Punaisen Puolikuun verenluovutuskampanjan säännöllistä tukemista, ja antoi seuraavat tiedot kampanjasta, johon hän osallistui EGO: n varatoimitusjohtaja Halit Özdilekin ja EGO: n palvelunparannus- ja yritysosastojohtajan Aytenin kanssa. Gök:

”EGO: n 2. alueen kollegamme tekevät joka päivä paljon töitä saadakseen ihmiset takaisin kouluihinsa, työpaikkoihinsa, koteihinsa ja rakkaansa. Nykyään henkilökuntamme on joukossa luovuttamassa verta tekemällä toisen uhrin. Ihmisen hengen pelastaminen on ylevä velvollisuus. Kun annamme verta, verisolut kehossamme uudistuvat ja se myös auttaa poistamaan vaivoja, kuten päänsärky, korkea verenpaine, stressi ja väsymys. Verenluovutusaste on laskenut pandemian aikana. Jos osallistumme riittävästi, osallistumme verenluovutukseen. "

Turkin Punaisen Puolikuun alueellisen verikeskuksen johtaja, joka huomautti, että pääkaupunkiseudun kunnan antamalla tuella on suuri merkitys kansalaisten verenluovutustietoisuuden kehittämisessä. Murat Güler käytti puheenvuoron seuraavasti:

"Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä pääkaupunkiseudun Turkin Punaisen Puolikuun kanssa. Verenluovutusten määrä on vakavasti laskenut pandemian takia, mutta ihmiset alkoivat tulla verikeskuksiimme arka kutsun soiton jälkeen. Verivarastot laskivat, mutta näiden kampanjoiden ansiosta aloimme lisätä varastoja. Odotamme, että verenluovutusprosenttimme nousee pääkaupunkiseudun kunnan tuella. "

LISÄÄ VERIPERUSTEITA TAVOITTEEN ULKOPROSESSISSA

EGO: n pääosaston työntekijät osoittivat suurta kiinnostusta verenluovutuskampanjaan, joka järjestettiin verikannan lisäämiseksi etenkin epidemian aikana, ja ilmaisivat ajatuksensa seuraavasti:

-Uğurin kangas (Spotter ajoneuvojen huolto-osastolla): ”Lahjoitan mielelläni verta ihmisten hyödyksi. Luovutan verta säännöllisesti ja suosittelen, että jokainen luovuttaa verta vapaaehtoisesti ja toimii herkkästi. "

-Adnan Erdogan (EGO: n henkilöstö): ”Minä täytän inhimillisen velvollisuuteni ja annan elämän jollekin. Kuntamme yhteistyö Punaisen Puolikuun kanssa kannusti meitä myös enemmän luovuttamaan verta. "

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar