Talvikuukaudet ovat ohi, ajoneuvojen huolto ja hallinta on välttämätöntä

Talvikuukaudet ovat ohitse, ajoneuvojen huolto ja hallinta vaaditaan.
Talvikuukaudet ovat ohitse, ajoneuvojen huolto ja hallinta vaaditaan.

Tarjoten taattua palvelua jälleenmyyjäverkostossa kaikkien merkkien autoille ja kevyille hyötyajoneuvoille, AutoGrouppe listasi huoltosuositukset, joita vaaditaan ajoneuvoille, jotka ovat kuluneet epäsuotuisissa ilmasto-olosuhteissa talvella ja ovat tiellä enemmän kevään tullessa.AutoGrouppe kertoo kuljettajien huollon tärkeydestä valmistautua ajoneuvoihinsa turvallista matkaa varten ennen kesäkautta, ja se kiinnittää huomiota kohtiin, jotka on tarkastettava ajoneuvonesteistä hihnan letkukokoonpanoihin. AutoGrouppen puheenjohtaja Barış Özkan sanoi aiheesta: ”Kevätkuukaudet; Nämä ovat ihanteelliset ajat havaita ajoneuvon pienet ongelmat ennen niiden kasvua ja vaarantaa ajoturvallisuuden. Jäljellä olevien talvikuukausien aikana mahdollisesti esiintyvien ongelmien selvittäminen; Se on välttämätöntä sekä kuljettajien että matkustajien turvallisuuden ja ajoneuvon terveyden kannalta.

Talvikaudella esiintyvät matalat lämpötilat, lumi, sade ja jäiset olosuhteet vaikeuttavat ajamista, mutta voivat paljastaa joitain merkkejä ajoneuvojen kulumisesta. AutoGrouppe, joka toi taatulla palvelullaan innovatiivisen lähestymistavan autoteollisuuden jälkimarkkinoille, kiinnitti huomion näiden oireiden havaitsemisen tärkeyteen, jotta siitä ei aiheudu suuria ongelmia myöhemmin. Tässä yhteydessä AutoGrouppe listaa seuraavat seikat, joihin kuljettajien tulisi kiinnittää huomiota keväthuollon aikana;

Vaihda moottoriöljy ja öljynsuodatin

Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihtaminen ajoneuvosi käsikirjassa suositelluilla aikaväleillä on yksi ensimmäisistä ehdoista pitää moottori sujuvana. Moottoriöljyn vaihdon laiminlyönti voi johtaa moottorin huonoon suorituskykyyn, korkeampaan polttoaineenkulutukseen tai jopa vakaviin moottorivaurioihin.

Tarkista ajoneuvon nesteet

Kun vaihdat öljyä ja öljynsuodatinta, tarkista myös ajoneuvon nesteet. Ohjaus, jarru, voimansiirto, pakkasnesteet ja lasinesteet on nostettava vaaditulle tasolle. On myös selvitettävä, aiheuttaako öljyn ja nesteen tason lasku vuoto.

Tarkista akku

Koska matalat lämpötilat tarkoittavat enemmän energiahäviöitä, sinun on tarkistettava ajoneuvosi akun varaustaso. Varmista myös, että akun liitännät ovat tiukkoja ja ruostumattomia.

Vaihda pyyhkijän sulat

Talviolosuhteiden jälkeen pyyhkijän sulat voivat repeytyä ja pyyhkijän sulat vahingoittua. Pyyhinmekanismi on uusittava, jotta vältetään usein toistuvat kevät sateet ja heikennetään näkyvyyttä.

Tarkasta hihnat ja letkut

Matalat lämpötilat voivat kovettaa tai vahingoittaa kumia. Tästä syystä on tärkeää tarkistaa ajoneuvosi hihnat ja letkut vaurioiden varalta. Letkuissa voi esiintyä halkeamia, rakkuloita, kovettumista ja pehmenemistä sekä hihnojen löystymistä, halkeamia ja kulumista. Jos hihnat on vaihdettava, myös kiristin ja hihnapyörät saattavat joutua vaihtamaan uuden hihnan liukumisen estämiseksi.

Korjaa tuulilasi

Jäisillä, hiekkaisilla ja kivisillä teillä käytettävien ajoneuvojen tuulilasissa voi olla halkeamia. Vaikka se ei ehkä vaikuta aluksi tärkeältä, tuulilasin mahdolliset ylimääräiset vauriot voivat vähentää turvavyön, turvatyynyjen ja kattotasapainon tehokkuutta mahdollisen onnettomuuden sattuessa. Tämä vaarantaa kuljettajan ja matkustajan turvallisuuden. Siksi, jos tuulilasi on murtunut, korjaa tai vaihda se nopeasti.

Tarkista valaistus

Ajoneuvosi valaistus on tärkeää sekä liikenneturvallisuuden että liikennetilanteiden kannalta. Jos valaistusjärjestelmäsi on viallinen, muut kuljettajat eivät välttämättä pysty vastaanottamaan viestiä, jonka haluat pysäyttää tai palata.

Vaihda suodattimet

On monia suodattimia, jotka ovat tärkeitä ajoneuvosi pitkän käyttöiän kannalta ja jotka on vaihdettava säännöllisesti. Tarkista moottorin ilmansuodatin, matkustamon ilmansuodatin ja polttoainesuodatin vaurioiden tai tukosten varalta ja vaihda tarvittaessa. Ilmastointijärjestelmän siitepölysuodattimen hallinta ja vaihtaminen on tärkeää myös siksi, ettei hengitetä bakteeriympäristössä matalissa lämpötiloissa kuumalla säällä.

Tarkista renkaat

Tarkista kuukausittain kaikkien renkaiden paine, myös vararengas, ja varmista, että omistajan käsikirjassa suositeltu optimaalinen paine säilyy. Vaihda talvirenkaat ja tarkista renkaissasi epätasainen kuluminen, viiltoja tai halkeamia sivuseinissä.

Ongelmien määrittäminen on välttämätöntä sekä ihmisten että ajoneuvojen terveyden kannalta!

Korostaen, että kausivaihtelujen aikana suoritettavat valvontatoimet ovat yhtä tärkeitä kuin säännöllinen huolto, AutoGrouppen puheenjohtaja Barış Özkan sanoi: "Kevätkuukaudet; Nämä ovat ihanteelliset ajat havaita pienet ongelmat ennen kuin ne kasvavat ja vaarantavat ajoturvallisuuden. Jäljellä olevien talvikuukausien aikana mahdollisesti esiintyvien ongelmien selvittäminen; sekä kuljettajan että matkustajien turvallisuuden ja ajoneuvon terveyden kannalta välttämättömiä Korostaen, että niiden AutoGrouppe-palveluna tarjoamat huolto- ja korjauspalvelut varmistavat, että ajoneuvot voivat liikkua turvallisesti teillä, Özkan sanoi: "Saimme aikaan muutoksen lyhyessä ajassa innovatiivisella lähestymistavallamme, teknologisella infrastruktuurillamme ja taatulla palvelumme kanssa, jonka palvelun laatu on hyväksyttävä. kustannusetu. Perustamisemme jälkeen kuluneiden viiden kuukauden aikana osoitamme tämän eron jälleenmyyjäverkostomme kanssa, jonka lukumäärä on noussut 5: een. Lisäksi odotamme 20 jälleenmyyjän fyysisten alueiden valmistuvan. Jatkamme investointeja saavuttaaksemme 6 jälleenmyyjää vuoden 2021 loppuun mennessä ja isännöimällä kaikkiaan 50 tuhatta asiakasta ”.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar