Puolustusministeriö värvää 200 sopimussuhteista henkilöä

Maanpuolustusministeriö
Maanpuolustusministeriö

Puolustusministeriö (MSB) on ilmoittanut palvelukseen ottavansa 200 sopimussuhteista henkilöä. Julkaistussa MSB: n sopimushenkilöstön rekrytointitiedotteessa ilmoitettiin, että rekrytointi tehdään lukio-, liitännäis- ja perustutkinnon suorittaneilta. Todettiin, että vaikka KPSS P94 -pistetyyppiä haetaan ehdokkaille ostoksissa, ostot tehdään eri yksiköistä 5 maakunnassa.TUTKIMUSHAKEMUS

Hakemukset tehdään verkossa 01.04.2021 - 21.04.2021 välillä personeltemin.msb.gov.tr.

HUOMAUTUS: Muu kuin julkisen verkon (Internet) ympäristö, vetoomukset, kirjeet, posti jne. Menetelmillä tehtäviä ennakkohakemuksia ei hyväksytä, näihin vetoomuksiin ei vastata eikä toimenpiteisiin ryhdytä.

Ehdokkaat ohjataan Tee asetukset -näyttöön ohjatun sovellustoiminnon avulla, kun he ovat saapuneet personneltemin.msb.gov.tr ​​-sivustolle ja avaaneet sovellusruudun sähköisen hallinnon salasanallaan, ja he voivat valita täältä napsauttamalla haluamaasi ostoa. Valintaprosessin päätyttyä he voivat tarkistaa tallennetut asetukset napsauttamalla Näytä omat asetukset -painiketta.

MITÄ TARJOUKSIA OSTA?

Ostettavat maakunnat listattiin Istanbuliksi, Ankaraksi, İzmiriksi, Balıkesiriksi ja Yalovaksi. Alla olevasta oppaasta löydät yksityiskohtaista tietoa KPSS: n ehdollisesta sopimussuhteisesta henkilöstön rekrytoinnista eri tehtäviin.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar