Ministeri Karaismailoğlu ilmoitti: laskevatko silta- ja valtatiemaksut?

Ministeri karaismailoglu selitti, alennetaanko silta- ja valtatiemaksuja
Ministeri karaismailoglu selitti, alennetaanko silta- ja valtatiemaksuja

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu vastasi Fulya Öztürkin kysymykseen CNN Türkiltä. Ministeri Karaismailoğlu muistutti, että kansalaiset reagoivat kohtuuttomiin silta- ja tietulleihin, ja sanoi: "Tämä on itse asiassa rahoitusmalli. Etsimme asiakastyytyväisyyttä ”.Ministeri Karaismailoğlua muistutettiin siitä, että kansalaiset reagoivat kohtuuttomiin silta- ja tiemaksuihin. Karaismailoğlu totesi, että he pitivät reaktioita perusteltuina ja keskustelivat asiasta itsessään.

Karaismailoğlun lausuntojen kohokohdat ovat seuraavat:

ISTANBULIN LIIKENNE

”Liikennemalleista keskustellaan aiheuttavan liikenteen hätää. Siitä keskusteltiin vuonna 1990. Kun investoinnit tehtiin vuoden 1995 jälkeen, liikenne pysähtyi. On olemassa vaihtelevia malleja. Istanbulissa on tehtävää. Loput metrot on valmistuttava, risteykset on valmistuttava ja signalointia on parannettava. Aktiivisen ryhmän tulisi työskennellä siellä. Infrastruktuurin perustaminen ja kehittäminen on tarpeen.

KANAL ISTANBUL

Seuraavien 100 vuoden tarpeet on suunniteltava. Kauppaa tarjotaan merestä, laivamäärät ovat kasvaneet huomattavasti ja laiva- ja satamainvestoinnit lisääntyvät. Nykyinen kaupan määrä maailmassa on 12 miljardia tonnia. Se kasvaa. Bosporinsalmea ei pysty käsittelemään tätä. Se on vesiväylä, jonka teemme. Mikään ei häiritse ekosysteemiä. Se on valtava projekti, valmistelut jatkuvat, olemme teknisesti edistyneet. On olemassa lainsäädäntöä. Työskentelemme rahoitusmallin parissa. Vuonna 2021 Kanal Istanbuliin liittyy merkittävää kehitystä.

TIE-SILMAMAKSUT

Tämä on itse asiassa taloudellinen malli. Arvioimme palkkakorkeuksia. Keskustelemme niistä, katsomme asiakastyytyväisyyttä. Palkkioista voidaan keskustella, seuraamme niitä kaikkia. Pysyvät ja turvalliset projektit, älykkäät projektit. "

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar