Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö KPSS 2021/4 Sijoitustulokset julkistettu

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön kpss-sijoitustiedot julkistettiin
Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön kpss-sijoitustiedot julkistettiin

ÖSYM ilmoitti KPSS 2021/4 -tuloksista, jotka koskevat läheisesti liikenne- ja infrastruktuuriministeriöön nimitettäviä sopimussuhteisia ehdokkaita. Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön henkilöstön rekrytointiehdotukset tehtiin 16. - 23. maaliskuuta 2021.Ilmoitus liikenne- ja infrastruktuuriministeriön sopimuksista, KPSS 2021/4 -sijoitustulosten mukaisesti;

ÖSYM: n keskiviikkona 31.03.2021 ilmoittamien KPSS 2021/4 -sijoitustulosten mukaan ehdokkaat asetettiin ministeriömme sopimussuhteisiin, Perjantai 16. huhtikuuta 2021 laatimalla seuraavat asiakirjat työpäivän loppuun asti, "Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö, henkilöstön pääosasto, Hakkı Turayliç Caddesi nro: 5 Emek Çankaya / ANKARA”Henkilökohtaisesti tai lähetyksenä (ministeriömme tekemät APS- / rahti- / postisovellukset eivät ole vastuussa mahdollisista viivästyksistä).

PYYDETYT ASIAKIRJAT

 1. Nimityslomake ( http://www.uab.gov.tr voi saada Internet-osoitteesta tai henkilöstöosastosta),
 2. Alkuperäinen tai oikeaksi todistettu jäljennös tutkintotodistuksesta tai tutkintotodistuksesta (Korkeakouluneuvoston hyväksymät ulkomaalaisten oppilaitosten tutkinnon suorittaneiden tutkintotodistusten alkuperäiskappaleet tai hyväksytyt jäljennökset) http://www.turkiye.gov.tr E-valtion portin kautta tulostettu viivakoodattu tutkinto)
 3. KPSS 2021/4 -tulokset ja sijoitusasiakirja, varmennuskoodilla tietokoneistettu,
 4. Valokopio henkilöllisyyskortista / henkilökortista, joka sisältää turkkilaisen henkilöllisyysnumeron,
 5. Miespuolisten ehdokkaiden osalta asepalvelun asematodistus, jonka myöntävät valtuutetut armeijan sivukonttorit tai joka on painettu sähköisen hallinnon portin kautta (asevelvollisuuden suorittaneiden ehdokkaiden demobilisointitodistus),
 6. Syyttäjänviraston asiakirja, josta ilmenee, ettei viimeisen kolmen kuukauden aikana ole tehty rikosrekisteriä, tai rikosrekisteritietoasiakirja, jonka viivakoodi on painettu sähköisen hallinnon portin kautta,
 7. 2 passikokoista valokuvia (koko 4,5 × 6, otettu viimeisen kuuden kuukauden aikana julkisissa laitoksissa ja järjestöissä työskentelevän henkilöstön pukeutumista ja vaatteita koskevan asetuksen säännösten mukaisesti),
 8. 3628 ja tavarailmoitus, joka täytetään tavaroiden ilmoitusta koskevan asetuksen säännöksillä (ministeriömme) http://www.uab.gov.tr Sen voi saada Internet-osoitteesta tai henkilöstöpääosastosta, se täytetään molemmille puolille ja laitetaan sinetöityyn kirjekuoreen ja TR-numero sekä nimi ja sukunimi kirjoitetaan kirjekuoreen.)
 9. Virkamiesten eettinen sopimus (terveysministeriö) http://www.uab.gov.tr voi saada Internet-osoitteesta tai henkilöstöosastosta),
 10. Terveysjulistus (vetoomus, jonka mukaan ei ole sairauksia tai vammaisuuksia, jotka voivat estää häntä suorittamasta tehtäväänsä jatkuvasti kaikissa ilmasto-olosuhteissa, http://www.uab.gov.tr voi saada Internet-osoitteesta tai henkilöstöosastosta),
 11. Osoitelauseke (terveysministeriö) http://www.uab.gov.tr voi saada Internet-osoitteesta tai henkilöstöosastosta),
 12. Ehdokkaiden, jotka ovat työskennelleet tai työskentelevät julkisissa laitoksissa ja järjestöissä, on tuotava laitoksestaan ​​(virkamiesten lain nro 657 4 / B XNUMX §: n mukaisesti työskennelleet) laitokseltaan hyväksytty asiakirja, jossa on ilmoitettava poistumisen nimi, kesto ja syy ),
 13. Vakuutettu palvelulausunto (verkkoportaalin kautta tulostettu viivakoodattu asiakirja hyväksytään)

Ministeriömme sijoitettujen ehdokkaiden on haettava hakemusta toimittamalla edellä mainitut asiakirjat kokonaisuudessaan.

Huomaa: Hakijat, jotka eivät täytä nimittämisehtoja, menettävät kaikki sijoittamisesta johtuvat oikeudet. 

Kuinka oppia liikenneministeriön KPSS-tulokset

Ehdokkaat voivat saada harjoittelutulokset ÖSYM: ltä 31. maaliskuuta 2021 klo 09.30 alkaen.  tulos.osym.gov.tr He voivat käyttää niitä Internet-osoitteesta TR-tunnistenumeroineen ja ehdokassalasanoineen.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar