Kocaeli İlimtepe Connection Road Highway Crossing -sillan rakentaminen jatkuu

Valtatien ylityssillan rakentaminen jatkuu lahdella
Valtatien ylityssillan rakentaminen jatkuu lahdella

Kocaelin pääkaupungin kunnan toteuttama İlimtepe-yhteystie jatkaa ensimmäisen vaiheen töitä. Vaikka virran parantamistöiden 1 metrin osa on saatu päätökseen, projektin puitteissa tehdään myös 400 metrin virtauksen parantamis- ja läpivientisäiliöt. Kaivutyöt tehdään moottoritien ylittävän sillan kahdelle perustajalle, joihin kaadetaan kaksi perustusbetonia. Kaikille neljälle pylväälle rakennettavan siirtymäsillan ensimmäisen vaiheen työssä sähkölinjat siirrettiin ja sijoitettiin maan alle Hürriyet Caddesin osalle moottoritiellä. Kadun siirtotyön aiheuttamat päällystevääristymät poistettiin.

ALKAA UUDESTA YALIN NAAPURUUDESTAPääkaupunkiseudun kunta tarjoaa edelleen monia hankkeita kansalaisille, jotta Kocaelin liikenneverkko sujuisi mukavammin ja sujuvammin. Tässä yhteydessä moottoritien ylittävä silta, 5,2 metriä kaksinkertainen tie, juomavesi-, jätevesi- ja sadevesilinjat, virranparannustyöt, päällysteiden ja parkettien rakennustyöt toteutetaan Körfezistä alkavan 1 kilometrin tien ensimmäisen vaiheen puitteissa. Piiri Yeni Yalı Mahallesi İlimtepe-alueelle. Tähän mennessä on ajettu 1.120 paaluja moottoritien ylittävälle sillalle, jonka jänneväli on 128,7 metriä.

VALMISTEEN YLITTÄVÄ SILTA ON TEHTY

İlimtepen yhdystien ensimmäisen vaiheen töiden yhteydessä rakennetaan 1 metrin pituinen moottoritien ylittävä silta, joka yhdistää Çamlıtepen piirin. Anadolu Döküm -liittymästä alkava tie ylittää TEM: n ylittävän moottoritien sillan, ja se yhdistetään Yunus Emre -kadulle. Teiden puitteissa tehdään myös katu- ja risteysjärjestelyt.

D-100: sta POHJOIS-MARMARAN VALTATIELLE

D-100 Yeni Yalı Mahallesi -tieltä alkava tie kulkee Çamlıtepen ja Yavuz Sultan Selimin naapuruston läpi. Valmistuttuaan seuraavien nelikaistaisen tien, joka tarjoaa pohjois-etelä-yhteyden D-100-moottoritien ja İlimtepe-talojen välille, seuraavat vaiheet on tarkoitus varmistaa Pohjois-Marmaran moottoritien Sevindikli-liittymän yhteys D -100 moottoritie.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar