Tarawihin rukous moskeijoissa kielletty Ramadanin aikana

Kielletty suorittamasta tarawih-rukouksia moskeijoissa Ramadanin aikana
Kielletty suorittamasta tarawih-rukouksia moskeijoissa Ramadanin aikana

Vaikka koronavirustapaukset jättivät 42 tuhatta taaksepäin, tarawih-rukousten vapauttaminen moskeijoissa moskeijoissa Ramadanin aikana oli kiistanalaista. Diyanet palasi tuolta maalta ja sulki moskeijoita tarawihiin ... Eikö koronarokotteen saaminen paastoamisen aikana rikkoa paaston? Diyanet vastasi myös tähän kysymykseen.Vaikka jotkut kiellot palasivat koronavirustapausten lisääntymisen vuoksi, tarawih-rukousten suorittaminen Ramadanin moskeijoissa vapautettiin. Vaikka tämä päätös herätti reaktiota, Diyanet antoi viime hetken lausunnon. Uskonnollisten asioiden presidentti Ali Erbaş ilmoitti lopullisesta päätöksestä Ramadan-kuukauden tiedotustapaamisessa vuonna 2021, jonka pääteema on "Healing Month Ramadan".

Uskonnollisten asioiden päällikkö Ali Erbaş sanoi: "Neuvottelujemme tuloksena päätimme, että on tarkoituksenmukaista suorittaa tarawih-rukous kodeissamme, ei moskeijoissa." Ali Erbaş sanoi: "Jos on mahdollisuus suorittaa tarawih-rukouksia moskeijoissamme epidemian kulun mukaan tässä prosessissa, teemme päätöksen ja jaamme sen kansakuntamme kanssa."

Katoako koronavirusrokote nopeasti?

Uskonnollisten asioiden presidentti Erbaş vastasi myös kysymykseen siitä, rikkooko koronarokote paaston vai ei. Ali Erbaş sanoi: "Kuten uskonnollisten asioiden korkea neuvostomme selitti, on hyvä rokottaa tarvittaessa paastoamalla, eikä tämä tilanne riko paastoa. käytti ilmaisuja.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar