Kanal Istanbulin projektikehityssuunnitelmien vastustamisprosessi alkoi

Kanavan Istanbulin hankkeen kaavoitussuunnitelmia koskeva vastalause on alkanut
Kanavan Istanbulin hankkeen kaavoitussuunnitelmia koskeva vastalause on alkanut

Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö hyväksyi Istanbulin kanavan kaavoitussuunnitelmat, ja ne keskeytettiin. Istanbulilaiset voivat käyttää oikeuttaan vastustaa suunnitelmia 24. huhtikuuta asti. Vastalauseet http://www.kanal.istanbul Saatavilla verkkosivustolta.Uusi prosessi on alkanut Kanal Istanbul -hankkeessa, joka tunnetaan nimellä Crazy Project. Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö hyväksyi ja keskeytti Istanbulin kanavan ja Yenişehirin suojelualueen suunnitelmat 25. maaliskuuta.

Yhdeksän piirin, nimittäin Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp, Bağcılar, Esenler ja Bayrampaşa, piirit vaikuttavat 9 tuhannen jalkapallokentän kokoon. Monet tutkijat vastustavat Kanal Istanbul -hanketta, joka tuhoaa peruuttamattomasti nykyisen maatalouden, metsän, laidunmaat ja vesivarat.

Valitusaika 24

Istanbulin asukkaat, jotka haluavat käyttää oikeuttaan vastustaa keskeytettyjä Kanal Istanbulin tarkistussuunnitelmia, ladata ja allekirjoittaa vetoomus verkkosivustolta www.kanal.istanbul. istanbul@csb.gov.tr tai toimitetaan käsin Istanbulin provinssin ympäristö- ja kaupungistumisosastolle Ataşehir. Valitusaika päättyy 24. huhtikuuta 2021.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar