Velvollisuus tulla keskustaan ​​hakemaan Izmirim-kortti on tehty

Izmirin velvollisuus tulla keskustaan ​​hakemaan kortti on ohi.
Izmirin velvollisuus tulla keskustaan ​​hakemaan kortti on ohi.

İzmirin pääkaupunkikunnan ESHOT-pääosasto on täyttänyt naapurialueiden asukkaiden velvollisuuden tulla keskustaan ​​saadakseen henkilökohtaisen İzmirim-kortin. İzmirim Card Mobile Service Vehicle, joka palvelee yli 60-vuotiaita opiskelijoita, opettajia, vammaisia, veteraaneja ja marttyyrien sukulaisia, otetaan käyttöön 65. huhtikuuta.Izmirin pääkaupunkiseudun kunnan ESHOT-pääosasto on ottanut käyttöön mobiilipalveluauton viiden uuden henkilökohtaisen korttisovelluskeskuksen avaamisen jälkeen eri puolille kaupunkia. ESHOT-työpajoissa rakennetun ajoneuvon ansiosta pääkaupunkiseudun ulkopuolisten asukkaiden ei tarvitse tulla keskustaan ​​hakemaan korttia. Opiskelija, opettaja, ikä 60, yli 65, vammaiset, veteraanit ja marttyyri sukulaiset Izmirim-kortit myönnetään viiden minuutin kuluessa.

Ensimmäinen pysäkki on Aliağa

İzmirim Kart Mobile Service Vehicle aloittaa liikennöinnin 12. huhtikuuta ja sen ensimmäinen pysäkki on Aliağa. Myöhemmin Menemenin, Torbalın ja Menderesten kaupunginosissa liikennöivä kuljetusajoneuvo palvelee kesällä kesäkeskuksissa. Ajoneuvon työaikataulu ja sen tarjoamat pisteet ilmoitetaan säännöllisesti ESHOTin pääosaston sosiaalisen median tileillä.

Huoltopiste nousi 7: een

ESHOT on laajentanut Personalized Izmirim -korttipalvelua, jota se tarjosi aiemmin vain Konakin korttikeskuksessa ja Konak-kerroksen pysäköintialueen alla olevalla korttiyksiköllä. Viisi uutta yksikköä avattiin eri puolilla kaupunkia viime vuonna. Uudet yksiköt; Se palvelee Bostanlın lauttaterminaalissa, F.Altayn siirtokeskuksessa, Bornovan metroasemalla, Hilalin siirtokeskuksessa ja Üçyolin metroasemalla. Ympäröivien piirien paikalliset palveluyksiköt, jotka ovat yhteydessä Izmirin pääkaupunkiseudulle, saavat edelleen yksilöllisiä Izmirim-korttihakemuksia kansalaisilta.

Mitä vaaditaan hakemiseen?

Yksiköissä; Opiskelijoille, opettajille, 60-vuotiaille, yli 65-vuotiaille, vammaisille, veteraaneille ja marttyyri sukulaisille İzmirim-kortit annetaan. Henkilöllisyys ja biometrinen valokuva riittävät sovellukseen. Niiden, jotka haluavat saada vammaisen Izmirim-kortin, on toimitettava hyväksytty kopio terveyslautakunnan raportista, josta ilmenee, että he ovat 40 prosenttia tai enemmän vammaisia. Yli 65-vuotiaat, vammaiset, veteraanit ja marttyyrien sukulaiset voivat saada Izmirim-korttinsa ilmaiseksi.

HES-koodi on määriteltävä

Sisäministeriön pandemian torjumiseksi antaman kiertokirjeen mukaan joukkoliikenteen ajoneuvoihin voidaan nousta vain Izmirim-kortilla, jonka HES-koodi on määritelty. Uuden kortin saaneet kansalaiset voivat syöttää HES-koodinsa Izmirim-kortilleen kirjautumalla hes.eshot.gov.tr ​​-sivustolle. Izmirim-korttiyksiköissä palvelevat työntekijät voivat tarvittaessa määritellä HES-koodin.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar