Dilovasın monikerroksisen pysäköintialueen rakentamista koskeva tarjous pidettiin

Dilovasin monikerroksinen pysäköintihalli järjestettiin
Dilovasin monikerroksinen pysäköintihalli järjestettiin

Kocaelin pääkaupunkikunta, joka helpottaa toteuttamillaan hankkeilla Kocaelissa asuvien kansalaisten elämää, jatkaa investointejaan Dilovasın alueella. Tässä yhteydessä järjestettiin tarjous "Dilovasın monikerroksisen parkkipaikan ja sisämarkkinoiden" rakentamisesta, joka on yksi alueen tärkeimmistä tarpeista. Ensimmäinen askel tehtiin hanketta koskevassa tarjouskilpailussa, joka kestää 390 päivää työmaan toimituksen jälkeen. 

LÄHETTÄVÄ KUSTANNUS 16 MILJOONAA 656 TUHATTA TL, 15 YRITYSTÄ ON TARJOAN

13 yritystä jätti tarjouksen Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan pääpalvelurakennuksessa järjestettyyn tarjouskilpailuun, jonka kustannukset olivat noin 656 miljoonaa 15 tuhatta euroa. Korkeimman tarjouksen tarjouskilpailusta antoi Tim Peyzaj Construction 16 miljoonalla 650 tuhannella TL: lla, kun taas alimman tarjouksen teki Dahi Proje Yapı 8 miljoonalla 523 tuhannella TL.

 

YRITYS TARJOUS
RAKENNUSPROJEKTI 8 MILJOONAA 523 TUHATTA TL
EMİNOĞULLARI-RYHMÄN RAKENTAMINEN 8 MILJOONAA 612 TUHATTA TL
İHSAN BEYAZİT, FİBEY İNŞAAT 9 MILJOONAA 981 TUHATTA TL
ZAFER KARABACAK 10 MILJOONAA 441 TUHATTA TL
SÄHKÖHANKINTA 10 MILJOONAA 978 TUHATTA TL
NRSE-RAKENNE 11 MILJOONAA 52 TUHATTA TL
GÜNKERIN RAKENTAMINEN 11 MILJOONAA 300 TUHATTA TL
MURAT CENGİZ KANSOY, YAZICIOĞLU -RAKENNUS 11 MILJOONAA 543 TUHATTA TL
SÄHKÖN ARKITEKTUURI 11 MILJOONAA 580 TUHATTA TL
Kauhistuttava rakenne 11 MILJOONAA 935 TUHATTA TL
AYYILDIZIN KIINTEISTÖRAKENNUS 12 MILJOONAA 765 TUHATTA TL
ATLASBKIN RAKENTAMINEN 13 MILJOONAA 132 TUHATTA TL
ULTRA-TEOLLISUUDEN RAKENNUS, ERG YAPI -RAKENNUS 13 MILJOONAA 840 TUHATTA TL
HAKAN ŞENTÜRK 15 MILJOONAA 879 TUHATTA TL
AIKAISEN MAASEUDUN RAKENTAMINEN 16 MILJOONAA 650 TUHATTA TL

TAKAISIN TASAVALLASSA 4-KORKEISEKSI

Monikerroksinen pysäköintialue ja tori, joka on yksi Dilovasın alueen tärkeimmistä tarpeista, rakennetaan Kocaelin pääkaupunkiseudun Cumhuriyet-kortteliin 4 kerroksessa. Lähellä Çardaktepen moskeijaa rakennettavan hankkeen tontin pinta-alaksi on määritetty 3 33 7 neliömetriä, kun taas rakentamisen kokonaispinta-alaksi on määritetty 398 tuhatta XNUMX neliömetriä.

 

6 PÄIVÄÄ VIIKKO PYSÄKÖINTI KÄYTETÄÄN 1 PÄIVÄN Sunnuntaina

Piirin lisäarvoa tuottava moderni rakennus, joka rakennetaan projektin puitteissa, palvelee kansalaisia ​​pysäköintialueena 6 päivää viikossa ja markkinapaikkana yhden päivän. Suunnittelun puitteissa rakennus rakennetaan neljäksi kerrokseksi, mukaan lukien pohjakerros, 1. kellarikerros, 1. kellarikerros ja 2. kellarikerros. Hankkeen puitteissa alakerrassa on 3 ajoneuvon pysäköintialue ja tori sekä 57. kellarikerroksessa 1 ajoneuvon pysäköintialue ja tori. 53. kellarissa on pysäköintialue 2 ajoneuvolle 38. kellarikerroksessa ja poliisi- ja mukhtar-huoneet, rukoushuone miehille ja naisille, sähköhuone, wc ja 3 ajoneuvon pysäköintialue.

 

TÄRKEÄ TARPEET TALOUDELLE TARPEEN

Dilovasın alueen suurimmat markkinat perustetaan İbn-i Sina -kadulle Cumhuriyetin alueelle. Samaan aikaan Ibn-i Sina -kadulle, yhdelle alueen vilkkaimmista kaduista, perustetut markkinat aiheuttivat liikennetiheyttä piirin keskustassa. Pääkaupunkiseudun kunnan toteuttama monikerroksinen pysäköintialue ja katettu tori helpottavat myös alueen liikennettä nykyaikaisemmalla ja järjestäytyneemmällä muodollaan. Hankkeen myötä alueella asuvien kansalaisten pysäköintitarpeet ja markkinatarpeet tyydytetään.

 

 

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar